Τ. Αγοράκη: Η ευτυχισμένη μαμά του Kωνσταντίνου, μιλά στο TLIFE για τη βάφτιση και το ταξίδι στη Γενεύη!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζούλη Αγοράκη μετά την έλευση του γιου της Κωνσταντίνου που θα βαφτίσει σε λίγο καιρό. Το TLIFE επικοινώνησε με την γνωστή δημοσιογράφο, που μας μίλησε για το baby bloom του μικρού της πρίγκιπα, τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της και το ταξίδι της στη Γενεύη.
Όπως μας αποκάλυψε η ευτυχισμένη μανούλα η Ελβετία είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς τόσο της ίδιας, όσο και το συζύγου της Στέφανου Μπακούρη και υπάρχει ενδεχόμενο και να γίνει στη Γενεύη η βάφτιση του γιου της.
Μάθαμε ότι αυτήν την περίοδο ετοιμάζεστε για τη βάφτιση του μικρού Κωνσταντίνου.
Δεν έχουμε μπει ακόμα στις ετοιμασίες ο μικρός είναι άλλωστε τεσσάρων μηνών. Σκεφτόμαστε κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες να κάνουμε τη βάφτιση.

Πείτε μας λίγα λόγια για τις ετοιμασίες, την εκκλησία που θα γίνει και το ποιος θα είναι νονός
Θέλουμε να είναι μια πολύ σεμνή τελετή με λίγο καλούς φίλους. Δεν μας αρέσουν τα μεγάλα events. O νονός θα είναι ο διεθνής εικαστικός Σωκράτης Σωκράτους. Εκείνος θα επιμεληθεί και το σκηνικό.
Γιατί επιλέξατε την Ελβετία για να κάνετε τη βάφτιση του γιού σας;
Υπάρχει μια σκέψη για την Ελβετία, αν γίνει μέσα στο φθινόπωρο η βάφτιση. Ταιριάζει το σκηνικό και η Γενεύη είναι μια πολύ σικ πόλη. Στον ορθόδοξο ναό είχε βαφτιστεί και ο σύζυγος μου. Η Γενεύη, άλλωστε, είναι αγαπημένος μας προορισμός. Την επισκεπτόμαστε πολύ συχνά, υπάρχει ένα σπίτι εκεί και είναι το μικρό μας καταφύγιο όταν τα πράγματα εδώ ζορίζουν.
Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας μετά τη γέννηση του μωρού;
Δεν έχει αλλάξει αισθητά. Ο Κωνσταντίνος μπήκε στη ζωή μας με μεγάλη φυσικότητα. Σαν να ήταν η φυσική συνέχεια της σχέσης μας. Μόνο ευτυχία ήρθε να μας δώσει και πληρότητα.
Ποια τα επαγγελματικά σας σχέδια για το χειμώνα;
Όλα είναι στα σκαριά και δεν μ’ αρέσει να μιλάω για πράγματα που ακόμα δεν έχουν κλείσει, άλλωστε, λένε ότι όποτε οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο θεός γελάει. Μαγειρεύω πάντως κάτι τηλεοπτικό μια εκπομπή στο ραδιόφωνο, συνεχίζω τη συνεργασία μου με το site astrologos.gr και μέσα στους επόμενες μήνες θα κυκλοφορήσει η επόμενη συλλογή διηγημάτων μου. Κάνω δηλαδή τα πάντα για να μπορέσω να πάω καλεσμένη στην εκπομπή της αγαπημένης μου Τατιάνας. (γέλια)

Πώς περάσατε τις πρώτες διακοπές σας με τον μπέμπη;
Οι διακοπές μας ήταν μέσα σε μια προστατευτική φούσκα απέραντης τρυφερότητας. Στοργή, ταλκ και Κυκλάδες. Περάσαμε όλες μας τις διακοπές στο σπίτι μας στην Πάρο. Εκεί είναι το ιδιωτικό μας σύμπαν και με το μωρό ήταν σαν να είχαμε υπογράψει μια μυστική συμφωνία ευδαιμονίας. Περάσαμε σπουδαία.
Τι σας δώρισε ο σύζυγος σας για την γέννηση του μωρού;
Μου έφτιαξε το χαμόγελο μου. Πάντα ήθελα ένα πιο Χολιγουντιανό χαμόγελο μα φοβόμουν το αποτέλεσμα γιατί έχω δει και κάτι χαμόγελα εντελώς ψεύτικα που στερούν τελικά από τους ανθρώπους γοητεία αντί να του δίνουν. Εμπιστεύτηκα την Ελισάβετ Κουκοπούλου που έχει εκπαιδευτεί στην Αμερική και νομίζω ότι πλέον έχω έναν πολύ καλό λόγο να χαμογελάω.

Read More

And More