Όταν οι μεγάλοι γίνονται παιδιά! Δες φωτογραφίες

Όταν είσαι ανάμεσα σε παιδιά είναι πολύ εύκολο να αρχίσεις κι εσύ να συμπεριφέρεσαι σαν αυτά. Πόσο μάλλον όταν ο χώρος που βρίσκεσαι είναι το “βασίλειο” των παιδιών, όπως είναι το λούνα παρκ.

Μία από τις καλύετρες επιλογές για να περάσεις ευχάριστες ώρες με τα παιδιά σου, τα ανήψια σου ή τα βαφτηστήρια σου είναι τα “Αηδονάκια”. Δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που επέλεξαν να περάσουν το απόγευμα του Σαββάτου παίζοντας και κάνοντας διάφορες δραστηριότηες στο λούνα παρκ.

Η Έυη Αδάμ μαζί με τις κόρες της, η Μπέτυ Μαγγίρα με την μικρή της Ανδιάννα αλλα και η Κατερίνα Τσάβαλου, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, η Σύλβια Δεληκούρα και άλλοι.

Το TLIFE φυσικά βρέθηκε εκεί και κατέγραψε μερικές από τις στιγμές των μικρών και μεγάλων παιδιών…

Η πρώτη έκθεση Γλυπτών στον Πάγο με τις προδιαγραφές και τα πρότυπα της εταιρίας Magic Ice a.s. Norway.

Πλούσια Χριστουγεννιάτικη αγορά με γλυκά, ζαχαρωτά και αναμνηστικά.

Τα χαμόγελα, τα όνειρα και τα παραμύθια δεν στοιχίζουν. Μην περιμένεις να έρθουν τα Χριστούγεννα για να ζήσεις το παραμύθι!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, διοργανώνεται bazaar και εορταστικό galα το Σάββατο 3 Δεκέμβρη και στις 14:00. Έχει σαν στόχο την ενίσχυση και στήριξη του Συλλόγου Γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με ειδικές ανάγκες ”Το εργαστήρι”, ενώ την εκδήλωση θα στηρίξουν και θα παρευρεθούν και επώνυμοι.

Read More

And More