Φερεντίνος – Παυλίδου: Πού διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου;

Το Σάββατο δεν ήταν λίγοι οι Στέλιοι και οι Στέλλες που απόλαυσαν την ονομαστική τους εορτή μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα. Ανάμεσά τους και η Ελένη Μενεγάκη, που σε οικογενειακό τραπέζι που έστησε σπίτι της, γιόρτασε με τα παδάκια και τον πατριό της την ονομαστική εορτή του τελευταίου.

Το βράδυ όμως, του Σαββάτου και μια μεγάλη παρέα βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας, όπου διασκέδασε μέχρι αργά. Με αφορμή την ονομαστική του εορτή, ο Στέλιος Αντωνιάδης, διευθυντής παραγωγής του πρωινού του ΑΝΤ1, ”έβγαλε” συνετελεστές της ομάδας για ποτό.

Aνάμεσα λοιπόν σε όσους έδωσαν το παρών ήταν και ο Χρήστος Φερεντίνος με τη σύζυγό του και γνωστή ηθοποιό, Σοφία Παυλίδου. Το ζευγάρι που φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του TLIFE σε ακόμα μία εξοδό του.

Οι δυο τους βρέθηκαν στην ”Ακτή Πειραιώς” και διασκέδασαν με τη ψυχή τους, υπό τις ερμηνείες και τα αστεία επί σκηνής του Σάκη Μπουλά, Γιάννη Ζουγανέλη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα, Μίλτο Πασχαλίδη και Γιάννη Κούτρα.

Read More

And More