Χριστίνα Αλούπη: Η επιστροφή στην Ελλάδα και οι βόλτες με τους φίλους της!

H Χριστίνα Αλούπη από το 2009 ζει και να εργάζεται στο Λος Άντζελες. Παρόλα αυτά δεν ξεχνά ποτέ την Ελλάδα την οποία επισκέφτηκε για να περάσει τις ημέρες των γιορτών.

Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια εκμεταλλεύτηκε την επιστροφή της για να δει όλους τους αγαπημένους της ανθρώπους και να κάνει πράγματα που της είχαν λείψει όσο ήταν στο εξωτερικό.

Πριν από λίγες μέρες, μιλώντας στην Τατιάνα στην εκπομπή Μίλα, η ίδια αποκάλυψε πως όλα ήταν πολύ δύσκολα όταν μετακόμισε στην Αμερική αλλά το να φύγει ήταν όνειρο ζωής!

Και τα κατάφερε πολύ καλά αφού όχι μόνο σπούδασε αυτό που ήθελε αλλά βρήκε και μία δουλειά που της φέρνει κοντά σε ανθρώπους που θαυμάζουμε βλέποντάς τους μόνο μέσα από την μικρή και την μεγάλη οθόνη!

Όμως της είχε λείψει πολύ η χώρα μας! Ένα από τα πράγματα που έκανε η Χριστίνα επισρέφοντας στην Ελλάδα ήταν και το να γίνει νονά! Βάφτισε το Σάββατο στην Επίδαυρο ένα κοριτσάκι, μια “ξανθιά πριγκιπέσα” όπως την αποκαλεί η ίδια.

Το TLIFE την συνάντησε όμως και σε χαλαρές στιγμές με τους φίλους της σε γνωστό στέκι στην Γλυφάδα. Ανάμεσά τους ήταν και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού Τζίμης Σταθοκωστόπουλος.

Η παραμονή της εδώ θα είναι για λίγες ακόμα μέρες για να τακτοποιήσει κάποιες δουλειές και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο Λος Άντζελες.

Read More

And More