Χ. Αλούπη: Οικογενειακές διακοπές στη Χαλκιδική! Το TLIFE την συνάντησε στο αεροδρόμιο

Στο Λος Αντζελες ζει και εργάζεται η Χριστίνα Αλούπη τα τελευταία χρόνια. Η όμορφη παρουσιάστρια κυνήγησε το όνειρό της μέχρι την Αμερική και η ζωή της άλλαξε. Θυμήσου όσα μας είχε πει πρόσφατα στο TLIFE για την καθημερινότητά της εκεί! Παρόλο που όμως έχει καταφέρει αρκετά πράγματα στο εξωτερικό η καρδιά της είναι πάντα στην Ελλάδα και δεν θα μπορούσε το καλοκαίρι να το περάσει μακριά…

Η Χριστίνα έφτασε πριν από περίπου μία εβδομάδα στην Αθήνα. Είδε κάποιους φίλους, έκανε κάποια επαγγελματικά ραντεβού και ετοίμασε τις βαλίτσες της για την Θεσσαλονίκη! Το TLIFE την συνάντησε το πρωί της Πέμπτης στο Ελευθέριος Βενιζέλος΄όπου αναχώρησε για την αγαπημένη της Χαλκιδική.

/

“Θα κάνω διακοπές στο εξοχικό μας στη Χαλκιδική με την οικογένεια μου φυσικά και αγαπημένες παιδικές φίλες”, εκμυστηρεύεται στο TLIFE. “Υπάρχει η πιθανότητα να πάω για ένα σαββατοκύριακο Μύκονο, Σκιάθο ή Λευκάδα, έχω πολλές ωραίες προτάσεις, θα δούμε, προτεραιότητα τώρα είναι να χορτάσω την οικογένεια μου και να ξεκουραστώ!”

Η Χριστίνα θα μείνει στην Ελλάδα έναν ολόκληρο μήνα και θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον ήλιο, την θάλασσα και τις ομορφιές της, να χαρεί την οικογένεια και τους φίλους της και να πάρει μια γερή δώσει πριν αναχωρήσει ξανά για το Λος Άντζελες. Κάπου στα μέσα Αυγούστου, παρόλο που η ίδια θα ήθελε να μείνει παραπάνω, οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την καλούν πίσω….

Δες φωτογραφίες από την συνάντηση του TLIFE με την Χριστίνα Αλούπη στο αεροδρόμιο:

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More