Π. Μπουγιούρης – Π. Πλάκα: Βραδινή έξοδος με φίλους στο Κολωνάκι! Φωτογραφίες

Στο Κολωνάκι με τους διάσημους φίλους τους βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ο Παναγιώτης Μπουγιούρης με την σύντροφό του Πηνελόπη Πλάκα. Το γνωστό ζευγάρι διασκέδασε μαζί με άλλους επώνυμους καλλιτέχνες στο multi-ethnic εστιατόριο Altamira.

/

Στο Κολωνάκι με τους διάσημους φίλους τους βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ο Παναγιώτης Μπουγιούρης με την σύντροφό του Πηνελόπη Πλάκα. Το γνωστό ζευγάρι διασκέδασε μαζί με άλλους επώνυμους καλλιτέχνες στο multi-ethnic εστιατόριο Altamira και απόλαυσε ένα μοναδικό θέαμα με τον μάγο Kary Novel.
Οι καλλιτεχνικές βραδιάς με τον Πέτρο Λαγούτη και άλλους διάσημους ηθοποιούς που είχαν μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο την περσινή χρονιά φαίνεται πως επέστρεψαν στο Altamira και αναμένεται να γίνουν και φέτος το talk of the town.

/

Στην έναρξη αυτών των special εμφανίσεων που θα γίνονται κάθε Δευτέρα έδωσαν το “παρών” πολλοί επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν το ζευγάρι Παναγιώτης Μπουγιούρης και Πηνελόπη Πλάκα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Άβα Γαλανοπούλου, η Φανή Χαλκιά, η Αντιγόνη Δρακουλάκη, ο Πάνος Μουζουράκης και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Φανή Χαλκιά
/

Άβα Γαλανοπούλου, Πηνελόπη Πλάκα, Πέτρος Λαγούτης, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Παναγιώτης Μπουγιούρης
/

Πέτρος Λαγούτης

/

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης
/

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Φανή Χαλκιά
/

Άβα Γαλανοπούλου, Πέτρος Λαγούτης
/

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Φανή Χαλκιά
/

Πέτρος Λαγούτης
/

Read More

And More