Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.07.2014 | 16:36
Εβίτα Τσιλοχρήστου Tweet me @evitatsi

Αναβάλλεται ο γάμος του γιου του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα - Στο TLIFE ο πατριός της Πωλίνας!

Αναβάλλεται ο γάμος του γιου του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα - Στο TLIFE ο πατριός της Πωλίνας!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μεγάλη συζήτηση γίνεται γύρω από τον γάμο του γιου του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα και της Πωλίνας Πατραμάνη. Το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε τον Απρίλιο στην Χερσόνησο Ηρακλείου από όπου κατάγεται η Πωλίνα, είχε αποφασίσει να παντρευτεί στις 6 Ιουλίου και μάλιστα είχαμε δει το προσκλητήριο.

/

Αν και γράφτηκε πως ο γάμος θα γινόταν στο εκκλησάκι του λιμανιού της Χερσονήσου και η δεξίωση σε γνωστό ξενοδοχείο στα Μάλια, δεν ισχύει. Ο Ανδρέας και η Πωλίνα είχαν κανονίσει να παντρευτούν σε ένα εξωκκλήσι πάνω από το ξενοδοχείο που γνωρίστηκαν όταν η αρραβωνιαστικιά ττου γιου του πρώην Πρωθυπουργού εργαζόταν σε αυτό, κάνοντας την πρακτική της και στη συνέχεια η δεξίωση θα γινόταν φυσικά στο ίδιο ξενοδοχείο.

Ωστόσο τα γεγονότα άλλαξαν την τελευταία στιγμή και σύμφωνα με πληροφορίες οι καλεσμένοι ακύρωσαν τις κρατήσεις τους στο ξενοδοχείο μια εβδομάδα πριν, αφού το ζευγάρι αποφάσισε να αναβάλει τον γάμο του. Στο TLIFE μίλησε ο πατριός της Πωλίνας, κος Δημήτρης:  "Ισχύει πως ο γάμος αναβάλλεται. Η απόφαση είναι των παιδιών, εξαιτίας της δημοσιότητας που πήρε ο γάμος. Θέλουν να γίνει μακριά από τους φωτογράφους. Μεταξύ τους είναι μια χαρά αλλά δεν έχουν αποφασίσει πότε θα γίνει ο γάμος!"Πάντα βέβαια κρατούμε μια επιφύλαξη για το αν τελικά αποφασίσουν να γίνει ο γάμος τελευταία στιγμή, την ίδια ημερομηνία αλλά σε άλλο μέρος από αυτό που σχεδίασαν, ώστε να καταφέρουν να κρατήσουν τη στιγμή μόνο για εκείνους και τους κοντινούς συγγενείς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ανδρέας και η Πωλίνα ζουν μαζί σε σπίτι που έχουν ενοικιάσει στη Χερσόνησο κι ετοιμάζονται να ιδρύσουν κέντρο εναλλακτικής ιατρικής στο Ηράκλειο.

Δες το βίντεο του Μίλα

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 12:22

Top 10