Άντα Λιβιτσάνου: Αποκαλύπτει στο TLIFE μέσα σε 3 λεπτά όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη!

Στο ζαχαροπλαστείο της, στη Γλυφάδα μας υποδέχτηκε η Άντα Λιβιτσάνου πριν από λίγες μέρες. Στο νέο της σπίτι, θα μπορούσαμε να πούμε αφού περνάει εκεί όλη την ημέρα της! Στην κουζίνα του όμορφου καταστήματος στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.

Η αγάπη της για την μαγειρική ξεκινάει πολλά χρόνια πριν. Από όταν ήταν παιδί. Τα τελευταία χρόνια όμως έγινε πιο έντονη η ενασχόλησή της με την ζαχαροπλαστική. Το καλύτερό της ήταν πάντα όταν μαζεύονται φίλοι στο σπίτι της και μαγειρεύει εκείνη. Αποφάσισε λοιπόν αυτή την απασχόληση να την κάνει περισσότερο επαγγελματικά και τα γλυκά και τις λιχουδιές που φτιάχνει για τα αγαπημένα της πρόσωπα να τα φτιάχνει για τον κόσμο.

Στο δεύτερο σπίτι της στα Νότια Προάστια. Και πραγματικά η ιδέα της αυτή ήταν συναρπαστική αφού από το Ada’s little kitchen βγαίνουν μικρά θαύματα!

Η Άντα υποδέχεται η ίδια τους πελάτες και τους εξηγεί ότι θέλουν να μάθουν. Ποντάρει στην προσωπική σχέση με τον κόσμο που πηγαίνει στο μαγαζί της και είναι πάντα εκεί για να τους εξυπηρετήσει και για να φτιάξει αυτά τα υπέροχα γλυκάκια που βλέπουμε κατά καιρούς να ανεβάζει στο instagram. Φυσικά, δοκιμάσαμε και κι εμείς τις νοστιμιές της…

Το TLIFE την “τσάκωσε” στην κουζίνα του ζαχαροπλαστείου της -γιατί πρέπει να σου πούμε ότι όοοοολα τα γλυκά είναι φτιαγμένα μόνο από τα χεράκια της- και μας αποκάλυψε 38 πράγματα που δεν ξέραμε για εκείνη. Α! Της έκλεψα για λίγο και την ποδιά!

Δες όσα μας αποκάλυψε η Άντα για εκεινη!

Και μην νομίζεις ότι θα σταματήσει να ασχολείται με την υποκριτική που είναι η κύρια ασχολία της! Μόλις έχει μία καλή πρόταση, που θα πιστεύει ότι αξίζει, θα το κάνει παράλληλα αφού ελπίζει ότι σταδιακά θα καταφέρει να εμπιστευτεί και άλλους ανθρώπους που θα την βοηθήσουν στη νέα της αυτή προσπάθεια.

Video editing: @timkour

Read More

And More