TLIFE ρεπορτάζ: Ποια σταρ θα τραγουδήσει στην πρεμιέρα του Greek Idol;

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουμε το ερχόμενο Σάββατο την πρεμιέρα του Greek Idol 2 με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά, ένα show που θέτει υψηλά τον πήχη στις τηλεοπτικές παραγωγές! Καπετανίδης, Κωστόπουλος και Κοκκίνου θα κάθονται στις θέσεις των κριτών ενώ στη σκηνή θα εμφανιστεί μια καλεσμένη… έκπληξη!

Η τραγουδίστρια που θα κάνει ποδαρικό στο Greek Idol 2 είναι ένα πρόσωπο πολύ αγαπητό στη Ρούλα και φυσικά στο τηλεοπτικό κοινό! Μάλιστα θα είναι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση που κάνει από τη στιγμή που έμεινε έγκυος! Ο λόγος φυσικά για την Πέγκυ Ζήνα που θα τραγουδήσει στη σκηνή του Alpha το επόμενο Σάββατο!

Από τη στιγμή που τελείωσαν οι εμφανίσεις της στην Ιερά Οδό, και ο Δημήτρης Μητροπάνος ανακοίνωσε επίσημα την εγκυμοσύνη της, η Πέγκυ δεν έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικό πλατό! Η τηλεθέαση λοιπόν αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο αφού όλοι θα “ψάξουν” με τα μάτια τους τη φουσκωμένη κοιλίτσα της! Πρόσωπο από το στενό της κύκλο έδωσε στο TLIFE την αποκλειστική πληροφορία για την παρουσία της στο show του Σαββάτου οπού θα εμηνεύσει και το καινούριο της τραγούδι “Στο δικό μου πλανήτη”! Μάλστα τα γυρίσματα του video clip με σκηνοθέτη τον Κωνσταντίνο Ρήγο θα γίνουν την εβδομάδα που έρχεται!

Η Πέγκυ είναι το γούρι της Ρούλας, ειδικά σε αυτή την περίπτωση αφού λέγεται ότι οι έγκυες φέρνουν πάντα καλή τύχη! Εμείς φυσικά ευχόμαστε καλή πρεμιέρα στη Ρούλα και στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές μας στην Πέγκυ!

Άκουσε το νέο της τραγούδι:

Όσον αφορά τους 15 φιναλίστ που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τα live του talent show και ένας από τους οποίους αποτελεί το επόμενο Greek Idol είναι οι:

Άρης Πλασκασσοβίτης

Γιώργος Ξυλούρης και Κατερίνα Κουκουράκη

Δημήτρης Τικτόπουλος και Κωνσταντίνος Φραντζής

Ερωφίλη Τζάνου

Κατερίνα Μορένα

Κέρεν Ταμάμη

Μαλλού Κυριακοπούλου

Μαρία Θεοδώτου

Χρύσα Μπανδέλη

Μαριάννα Μαλαντζή και Χρύσανθος Καντερές

Παναγιώτης Τσακαλάκος

Χρήστος Τσουμάνης

Δες το trailer του Greek Idol 2:

Read More

And More