Ποια είναι η Μιλένα Αποστολάκη


Αναστάτωση έχει προκληθεί από το πρωί στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας.

Μετά από την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου για το δημοψήφισμα, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη, ανακοίνωσε ότι ανεξαρτοποιείται γιατί διαφωνεί με τις πρωτοβουλίες του πρωθυπουγού. Δήλωσε ωστόσο, ότι θα παραμείνει βουλευτής τιμώντας την ψήφο του ελληνικού λαού.

Ποια είναι όμως η Μιλένα Αποστολάκη; Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Κρήτη. Είναι μητέρα ενός αγοριού και πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Η Μιλένα Αποστολάκη, υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, γεννήθηκε το 1965 και φοίτησε στο Αρσάκειο Ψυχικού.

Το βιογραφικό της Μιλένας Αποστολάκη περιλαμβάνει εργασία στη Νομική Υπηρεσία της Ολυμπιακής Αεροπορίας (από το 1989), σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο στην Washington, DC και στο Νομικό Γραφείο του Ανδρέα Παπανδρέου (1993-1995). Υπήρξε ειδική συνεργάτης και πολιτική φίλη για χρόνια Ευάγγελου Βενιζέλου. Η Μιλένα Αποστολάκη εξελέγη βουλευτής Β’ Αθήνας στις εκλογές του 2000, 2004, 2007 και 2009. τις 7 Σεπτεμβρίου 2010, της ανατίθεται το Υφυπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η Μιλένα Αποστολάκη μπορούμε να πούμε ότι είχε έναν… επεισοδιακό γάμο με τον επιχειρηματία Πολυχρόνη Συγγελίδη (Citroen Hellas, Skoda Hellas, Chrystler Hellas). Μαζί απέκτησαν ένα γιο. Το ζεύγος χώρισε το 2004, αλλά το διαζύγιο Αποστολάκη – Συγγελίδη δεν ήταν απλή υπόθεση και η διαμάχη τους κράτησε για αρκετά χρόνια στα δικαστήρια.

Read More

And More