Α. Κωνσταντινίδη: Τα νυχτοπερπατήματα χωρίς τον Σωκράτη και η επιβεβαίωση του χωρισμού στο TLIFE!

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως αποφάσισαν να ακολουθήσουν ο Σωκράτης Αλαφούζος και η Άριελ Κωνσταντινίδη. Το γνωστό ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει μετά από τρία περίπου χρόνια σχέσης και λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.
Η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού οι δυο τους ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και χαμηλών τόνων ζευγάρια. Ποτέ δεν έκρυψαν τον έρωτά τους, αλλά ήταν πάντα πολύ διακριτικοί. Και παρόλο που ο Σωκράτης της είχε κάνει ρομαντική πρόταση γάμου στο Παρίσι και όλα έδειχναν ότι θα ανέβαιναν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, τα γεγονότα δυστυχώς το διέψευσαν.
Αν και πριν λίγες μέρες ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook μια φωτογραφία από τις Κάννες που είχε πάει με την Άριελ, λέγοντας ότι ήταν μια από τις πιο όμορφες στιγμές που πέρασε, η πρώην αγαπημένη του επιβεβαίωσε το χωρισμό τους.

Μιλώντας στο TLIFE η Άριελ Κωνσταντινίδου, εξομολογήθηκε πως η σχέση της με τον Σωκράτη Αλαφούζο έχει τελειώσει. “Δεν είμαστε πια ζευγάρι με τον Σωκράτη. Η αλήθεια είναι πως έχουμε χωρίσει και δεν είμαστε μαζί. Αυτά είναι μες στη ζωή και συμβαίνουν”, δήλωσε.
Η ταλαντούχα ηθοποιός, μάλιστα, τις τελευταίες μέρες βγαίνει συχνά με φίλους, προσπαθώντας να αφήσει πίσω όλο αυτό το θέμα του χωρισμού. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε το βράδυ της Δευτέρας στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “7 τραγούδια θα σου πω”, ενώ την περασμένη Πέμπτη, η Άριελ διασκέδασε μαζί με τον καλό της φίλο Δημήτρη Γιώτη στο Ακρωτήρι.
Ακρωτήρι (26-7-2012)

Κηποθέατρο Παπάγου (30-7-2012)

Read More

And More