Γ. Αρναούτογλου – Κ. Κόκλα: Βγήκαν από το μαιευτήριο με τον γιο τους! Φωτογραφίες

Στο σπίτι με τον γιο τους επέστρεψαν σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα. Το γνωστό ζευγάρι καλοσώρισε πριν λίγες μέρες το πρώτο του μωρό και βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ζωής του.
Ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου για το TLIFE τους συνάντησε κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο ΙΑΣΩ και οι δυο ευτυχισμένοι γονείς έλαμπαν από χαρά.

Η Κατερίνα έφερε στον κόσμο στις 12.20 ξημερώματα Κυριακής ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3.200 gr το οποίο έφερε χαμόγελα και δάκρυα συγκίνησης στα πρόσωπα των γονιών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το μωράκι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει πάρει βάρος και η Κατερίνα είναι πολύ στοργική μανούλα και το θηλάζει κανονικά.
Εκτός από την μητέρα όμως, και ο μπαμπάς του μικρού φαίνεται πως έχει ξετρελαθεί μαζί του. Ιδιαίτερα συγκινημένος μάλιστα, ο Γρηγόρης δέχθηκε χθες στον αέρα της εκπομπής τα “Καρντάσιανς” τις ευχές της Μαρίας Μπεκατώρου και του Δημήτρη Σταρόβα και αποκάλυψε πως ήταν στο πλευρό της συντρόφου του, την ώρα του τοκετού.
“Μπήκα μέσα, έχω και φωτογραφία να σας δείξω. Ήταν μαγικό, μου το έλεγαν όλοι οι φίλοι μου. Είχαν δίκιο. Όσοι έλεγαν ότι θα έχω πρόβλημα σεξουαλικό μετά, δεν έχει καμία σχέση… Τίποτα δεν με τρόμαξε!”, είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More