Ashton Kutcher: Έκανε είδηση στο site του ελληνικό βίντεο με την Ναταλία Δραγούμη – Τι λέει η ίδια στο TLIFE!

Ο Ashton Kutcher αγαπάει πολύ την Ελλάδα και το αποδεικνύει ακόμα μία φορά! Έκανε είδηση στο προσωπικό του site ένα αντιρατσιστικό βίντεο με πρωταγωνιστές την Ναταλία Δραγούμη, τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και τον Νίκο Ψαρρά.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός το ανέβασε και στην σελίδα του στο facebook η οποία έχει (μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές) 18,225,300 likes.

/

Πρόκειται για την μικρού μήκους ταινία με τίτλο “Τζαφάρ” που υπογράφει την σκηνοθεσία της η Νάνσυ Σπετσιώτη. Μέσα σε δύο μόλις λεπτά η ταινία δείχνει με τον πιο απλό και συγκινητικό τρόπο όσα χρειάζονται να ειπωθούν για τον ρατσισμό. Παίζουν ακόμα οι Waseem Aktar, Χαρά Τσιόνγκα, Γεωργία Κατσικονούρη.

Η Ναταλία Δραγούμη που βρίσκεται σε περιοδεία για τις Φόνισσες της Παπαδιαμάντη μίλησε το TLIFE:
“Με το που άνοιξα το facebook, άρχισαν να μου έρχονται μηνύματα από διάφορες φίλες, λέγοντάς μου πως πόσταρε το βίντεο ο Ashton Kutcher κι όλες μου ζητούσαν κάνοντας χιούμορ να τους τον γνωρίσω! Μόνο που δεν θα τον γνωρίσω… Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έγινε και χάρηκα ιδιαίτερα για τη σκηνοθέτιδα, τη Νάνσυ Σπετσιώτη που είχε την ιδέα του concept. Πιστεύω ότι όλο αυτό ήταν το καλύτερο βραβείο που μπορούσε να πάρει η Νάνσυ. Αυτή ήταν το καλό νέο της ημέρας μου. Είναι πολύ σημαντικό γιτί αυτό το μήνυμα πήρε παγκόσμιας σημασίας διαστάσεις κι όλο αυτό προέρχεται από μια Ελληνίδα δημιουργό. Σύντομα θα μιλήσω και μαζί της!”

Δες το βίντεο!

Read More

And More