Πού βρέθηκε η πεθερά της Μ. Χρουσαλά το βράδυ της Πέμπτης;

Από τις 26 Οκτωβρίου έχει ξεκινήσει η 14η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας ATHENS FASHION WEEK, η οποία πραγματοποιείται στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι. Η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας είναι η επίσημη και συντονισμένη, από όλους τους φορείς της ελληνικής μόδας, διοργάνωση για την προώθηση και προβολή της ελληνικής μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μάλιστα, στη φετινή διοργάνωση παίρνουν μέρος 40 νέοι ευρωπαίοι σχεδιαστές, 50 νέοι εικαστικοί τελοιόφοιτοι της Ανώτατης Σχολής Καλων Τεχνών και 50 νέοι έλληνες σχεδιαστές. Το βράδυ της Πέμπτης ήταν η σειρά του Μιχάλη Ασλάνη να παρουσιάσει τη νέα του κολλεξιόν και πλήθος επωνύμων βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν την επίδειξή του.

Η πεθερά λοιπόν, της Μαριέττας Χρουσαλά και μητέρα του Λέοντα Πατίτσα, Μαριγώ Λεμού, έδωσε το ”παρών”. Η κυρία Λεμού, φορώντας ρούχα σε σκούρες αποχρώσεις και με απαλό μακιγιάζ, έλαμψε δια της παρουσίας της!

Εκτός όμως, από εκείνη, ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στο συγκεκριμένο show, ήταν και η ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα, ο Γιώργος Μανίκας με την κοπέλα του, ο Μάκης Τσέλιος και πολλοί άλλοι!

Δες φωτογραφίες του TLIFE:

Read More

And More