Πώς περνά η Ε. Ελευθερίου στο Μπακού! Αποκλειστικές φωτογραφίες στο TLIFE

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται η ελληνική αποστολή στο Μπακού ενόψει του μεγάλου τελικού της Eurovision. Η Ελευθερία Ελευθερίου που μάγεψε το κοινό με το “Aphrodisiac” της και κέρδισε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου, ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και να κρατήσει τη χώρα μας στην 10άδα, όπως δήλωσε και η ίδια!
Πώς περνούν, όμως, οι μέρες της όμορφης Ελευθερίας στο Μπακού; Το TLIFE σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τη διαμονή της στο Αζερμπαϊτζάν.
Σίγουρα η φετινή εμπειρία από τη Eurovision θα της μείνει αξέχαστη, αφού η Ελευθερία δηλώνει πολύ χαρούμενη που συμμετέχει στο διαγωνισμό και εκπροσωπεί τη χώρα μας. Το καθημερινό της πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετές ώρες πρόβας και προετοιμασίας για τη μεγάλη βραδιά, εμφάνιση σε κοινωνικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού και άλλες εκδηλώσεις.

Από βραδινή έξοδο της Ελευθερίας για φαγητό!
Συνήθως το πρωί όταν ξυπνά, συναντιέται με την ομάδα της και για να φάνε μαζί ένα χορταστικό πρωινό που θα τους δώσει δυνάμεις για το υπόλοιπο της ημέρας. Πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Ελευθερία είναι η πρώτη που βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους της ελληνικής αποστολής, κάνει αστεία και τους κάνει όλους να αισθάνονται πολύ όμορφα και χωρίς άγχος.

Η Ελευθερία με τον Ελβετό τραγουδιστή στο ξενοδοχείο
Ιδιαίτερα κομψή και όμορφη, αλλά χωρίς υπερβολές η Ελευθερία εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση. Η ίδια έχει πολύ καλές σχέσεις με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και εκτός από την Ήβη Αδάμου που γνώριζε από πριν κάνει πολύ παρέα και με άλλους υποψήφιους. Όλοι μαζί συναντιόνται πολλές φορές στο ξενοδοχείο και πηγαίνουν μαζί για φαγητό και για να διασκεδάσουν σε gala που διοργανώνονται για την Eurovision στο Μπακού.


Με την ομάδα της για φαγητό στο ξενοδοχείο!

Read More

And More