Μ. Μπεκατώρου στο TLIFE: Το άγχος και όσα αποκάλυψε πριν την πρεμιέρα του νέου show του Ant1!

Το νέο μεγάλο στοίχημα της Μαρίας Μπεκατώρου φαίνεται πως είναι το νέο show του Ant1 “Your Face Sounds Familiar” που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να ομορφύνει της Κυριακές μας. Η γνωστή παρουσιάστρια αναλαμβάνει από απόψε το ρόλο της οικοδέσποινας της βραδιάς και αποκαλύπτει στο TLIFE πως παρόλο που έχει άγχος, περιμένει με αγωνία την πρεμιέρα.
Το TLIFE επικοινώνησε με την Μαρία λίγο πριν τη χθεσινή γενική πρόβα της για το show και εκείνη μας αποκάλυψε τι θα δούμε, αλλά και πώς νιώθει η ίδια για αυτήν τη συνεργασία με τον Ant1.
Τι θα δούμε τελικά Μαρία απόψε το βράδυ στο νέο αυτό show του Ant1;
“Λοιπόν, το “Your Face Sounds Familiar” θα είναι ένα πρόγραμμα που έρχεται για να προσφέρει μεγάλη χαρά στον κόσμο. Είναι ένα πρόγραμμα λαμπερό, το οποίο πιστεύω πως όλοι θα αγαπήσουν και εννοείται πως κι εγώ θα δώσω σε αυτό τον καλύτερό μου εαυτό. Εδώ, δέκα καλλιτέχνες θα μεταμορφώνονται σε κάποιο μεγάλο Έλληνα ή ξένο σταρ. Δεν είναι όμως τόσο εύκολο όσο ακούγεται, γιατί καθένας από αυτούς θα πρέπει να έχει άψογη συμπεριφορά και εμφάνιση, όπως ακριβώς και ο καλλιτέχνης που ενσαρκώνει!”

Εσύ έχεις άγχος για την πρεμιέρα;
“Έχω πολύ άγχος και επειδή σήμερα είναι η πρεμιέρα, αλλά και γιατί είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Πιστεύω πως έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θέλω να δω και εγώ πως θα είναι και οι καλλιτέχνες στη σκηνή”.
Θα σε δούμε να μεταμορφώνεσαι στη σκηνή;
“Θέλω πολύ και εγώ να μεταμορφωθώ σε κάποιον καλλιτέχνη, το έχω συζητήσει με την παραγωγή και ελπίζω να μου κάνουν το χατίρι.”

Καλή αρχή λοιπόν…

Ευχαριστώ πολύ!

Λίγα λόγια για το show:
Το show αποτελείται από 12 Live, στα οποία οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθούν μέσα από το styling, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία τους και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, να ενσαρκώνουν κάθε φορά κι έναν διαφορετικό super star της μουσικής βιομηχανίας. Στο τέλος του κάθε Live o παίκτης με την υψηλότερη βαθμολογία θα διαθέτει τα χρήματα που θα έχουν συγκεντρωθεί από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του.
Οι 10 καλλιτέχνες που θα το τολμήσουν όλο αυτό είναι η Θωμαή Απέργη, η Σύλβια Δελικούρα, η Κρυσταλλία, η Άντα Λιβιτσάνου, η Μαντώ, ο Θανάσης Αλευράς, ο Νίκος Γκάνος, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο Κρατερός Κατσούλης κα ο Κώστας Μαρτάκης.

Ενώ τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων θα αξιολογεί και θα σχολιάζει ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο Γεράσιμος Γεννατάς, η Μπέσσυ Μάλφα και η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Οι διαγωνιζόμενοι του show:

Κώστας Μαρτάκης, Κρυσταλλία

Θωμαή Απέργη, Θανάσης Αλευράς

Σύλβια Δεληκούρα, Νίκος Γκάνος

Κρατερός Κατσούλης, Άντα Λιβιτσάνου

Κωνσταντίνος Καζάκος, Μαντώ

Read More

And More