Μπέζος – Παπαχαραλάμπους: Το TLIFE στα παρασκήνια της νέας τους σειράς!

Ο μοναδικός Γιάννης Μπέζος επιστρέφει στη μικρή οθόνη, ενσαρκώνοντας το ρόλο του ιδιόμορφου μεγαλοχειρούργου και είναι έτοιμος να σκορπίσει άπλετο γέλιο στους τηλεθεατές. Ο λόγος για τη νέα σειρά του Mega “Κλινική περίπτωση” που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Λίγο πριν την πρεμιέρα, όμως, το TLIFE σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα και τα παρασκήνια του πρώτου επεισοδίου. Εκεί βλέπουμε τον Γιάννη Μπέζο μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της σειράς κατά τη γνωριμία τους, στη διάρκεια της οποία θα διαδραματιστούν πολλά αστεία περιστατικά.

Η νέα κωμική σειρά βασίζεται στην αγγλική επιτυχία “Dr Martin” με μεγάλο μέρος των γυρισμάτων να πραγματοποιείται στην Καρδαμύλη, αλλά και εξωτερικούς χώρους της Αθήνας. Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Ευαγγελία Μουμούρη θα συντροφεύουν τον Γιάννη Μπέζο στις νέες του περιπέτειες στη γραφική Ληδία.
Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς:

O Γιάννης Μπέζος υποδύεται τον Μάρκο Στάικο, έναν μεγαλοχειρουργό που ένα παράξενο παιχνίδι της ζωής τον φέρνει από την καλύτερη κλινική του κόσμου στο αγροτικό ιατρείο της γραφικής ελληνικής επαρχίας. Τι γίνεται, όμως, όταν αυτός ο παράξενος, σχεδόν αντικοινωνικός, μανιακός με την τάξη γιατρός εγκαθίσταται σε ένα μικρό χωριό;

Μικρές ιστορίες καθημερινής τρέλας βιώνει ο Μάρκος Στάικος στη νέα του ζωή. Mε τον έρωτα να καραδοκεί, οι καλόκαρδοι συγχωριανοί του τον φέρνουν πολλές φορές στα όριά του. Παράλληλα, όμως, οι πρόσχαροι αυτοί άνθρωποι τού δείχνουν και μια άλλη, πιο χαλαρή και χαρούμενη πλευρά της ζωής.

Δες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς:


O Μάρκος Λεζές με τον Γιάννη Μπέζο!


Ο Τάσος Νούσιας


Μάρκος Λεζές και Ευαγγελία Μουμούρη!


Μάρκος Λεζές και Τζένη Σταυροπούλου


Σκηνή από τη σειρά!


Γιώργος Δαμπάσης και Τάσος Νούσιας


Μάρκος Λεζές και Γιάννης Μπέζος


Μάρκος Λεζές και Τζένη Σταυροπούλου


Παναγιώτης Κατσώλης, Γιάννης Καπετάνιος και Γιάννα Παπαγεωργίου

Read More

And More