Οι stars του Bollywood ήρθαν στη χώρα μας και μας αποκάλυψαν τα beauty μυστικά τους!

Έντονο άρωμα Ινδίας έχουν τα βράδια του Σαββάτου, με τους ήρωες του Bollywood να “εισβάλλουν” στη μικρή οθόνη. Οι ξεχωριστές πρωταγωνίστριες από την Ινδία που μας κράτησαν συντροφιά όλο τον Ιούλιο ήρθαν στην Ελλάδα και μοιράστηκαν μαζί μας τα beauty μυστικά τους.

Από το πρώτο κιόλας Σαββατόβραδο, ο ΑΝΤ1 μας ταξίδεψε στoν πιο εξωτικό προορισμό με πολύχρωμες, πικάντικες και απολαυστικές κινηματογραφικές βραδιές. Άρωμα ανατολής, μουσική, χορός, καλλονές, μαγικά τοπία, καταιγιστική δράση, γέλιο αλλά και ρομάντζο, όλα συναντιούνται σε ένα μοναδικό κινηματογραφικό είδος: το Bollywood! Από το ‘Χόλιγουντ” της Βομβάης απ’ ευθείας στην ελληνική τηλεόραση ήρθαν πέντε δροσερές ταινίες για τις πιο καυτές βραδιές της χρονιάς – οι τέσσερις σε πρώτη προβολή!

Οι Ινδές πρωταγωνίστριες με το ξεχωριστό ταπεραμέντο βρέθηκαν στη χώρα μας στο πλαίσιο του promo των bollywood movies. Οι Pooja Bedi, Farah Khan, Soni Aggarwal, and Monica Ferrari έμειναν στη χώρα μας για μια εβδομάδα καο επισκέφτηκαν τη Μύκονο και τη Σαντοντορίνη. Οι ίδιες έμειναν στον Αστέρα Βουλιαγμένης το βράδυ πριν φύγουν και συναντήθηκαν στο Nobu με υψηλά στελέχη του ΑΝΤ1.

Τι κάνουν όμως οι Ινδές και είναι τόσο φρέσκιες και όμορφες; Ποια είναι τα μυστικά τους;

Το μυστικό για το λαμπερό πρόσωπο και το καλλίγραμμο, αλλά όχι skinny σώμα τους είναι η καλή διατροφή σε συνδυασμό με γυμναστική και αγαπημένες ασχολίες. Μαγικός κανόνας είναι το πολύ νερό, 6 με 8 ποτήρια την ημέρα που βοηθούν στην καλή λειτουργία του οργανισμού και δίνουν λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπό τους.

Η δίαιτά τους περιλαμβάνει φρούτα και λαχανικά και μειωμένες ποσότητες junk food, ποτού και τσιγάρου. Εξάλλου, οι ίδιες γνωρίζουν καλά πως η υγιής εμφάνιση κάνει μια ηθοποιό να μοιάζει σε diva…

Όσο για το πρόσωπο και τα μάτια τους, που είναι το δυνατό στοιχεία κάθε star του Bollywood, οι Ινδές φαίνεται πως τους δίνουν την απαραίτητη περιποίηση. Μάσκες προσώπου με βάση το αγγούρι, το γάλα και το γιαούρτι είναι αναζοωγονητικές για το πρόσωπό τους, ενώ μαγικός κανόνας είναι το καθημερινό ντεμακιγιάζ.

Ακόμη, το διαπεραστικό τους βλέμμα οφείλεται στις bronze σκιές που χρησιμοποιούν, σε συνδυασμό με το έντονο eye liner και μάσκαρα.

Δες το video με τους κανόνες που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το bollywood στυλ:

Όσο για τις ταινίες που προβλήθηκαν αναφέρουμε ότι το πρώτο Σάββατο η Bollywood διάθεση χτύπησε κόκκινο με το “Γάμο και προκατάληψη”, ενώ ακολούθησε η “Ινδική περιπέτεια (Dhoom)” και η “Ινδική περιπέτεια 2 (Dhoom 2).

Αυτό το Σάββατο θα δούμε σε πρώτη προβολή το “Ραντεβού για… τρεις”, μια ξεκαρδιστική κωμωδία, όπου ένας νοσοκόμος και ένας φωτογράφος παριστάνουν τους γκέι για να κερδίσουν το διαμέρισμα των ονείρων τους, ενώ ανταγωνίζονται κρυφά για το ποιος θα κερδίσει την καρδιά της όμορφης συγκατοίκου τους…

Και την επόμενη εβδομάδα έρχεται στις τηλεοπτικές οθόνες η ταινία “Χόρεψε μαζί μου”…
Ενώ, τον Αύγουστο έρχονται τέσσερις νέες ταινίες: “Έρωτας χωρίς σύνορα”, “Αιώνια αγάπη”, “Μην πεις… λέξη” και “Τυχερός στον έρωτα”.

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης…

Read More

And More