Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.03.2011 | 15:30
Εβίτα Τσιλοχρήστου Tweet me @evitatsi

Ο Μποτρίνι στα γυρίσματα της νέας του εκπομπής!

Ο Μποτρίνι στα γυρίσματα της νέας του εκπομπής!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

"Ο εφιάλτης στην κουζίνα" φεύγει και το "Botrini’s project΄" έρχεται... Έτσι και ξεκίνησαν τα γυρίσματα! Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε χθες μεσημέρι και ανέβηκε στο Twitter από τον δημοσιογράφο και σύντροφο της Δήμητρας Ματσούκα, Φώτη Βαλλάτο, στο εστιατόριο Cibus στην Αίγλη Ζαππείου.

Όσο για το νέο αυτό project του Alpha... "Ο Έκτορας Μποτρίνι δίνει την ευκαιρία σε 12 νέους που δεν έχουν καμία σχέση με τη μαγειρική να εργαστούν στο ολοκαίνουργιο εστιατόριό του στην Αθήνα, παίρνοντας έτσι το ρίσκο να επενδύσει σε αυτούς, και να τους προσφέρει μια ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Έκτορας Μποτρίνι αναζητά 12 νέους, 18-30 ετών, για το καινούριο εστιατόριο που θα ανοίξει στην Αθήνα.
Θα πάρει το ρίσκο να μεταμορφώσει 12 εντελώς άπειρους στην κουζίνα σε chef «πρώτης γραμμής», για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις μιας κουζίνας μοναδικών γεύσεων.
 
Για 12 εβδομάδες θα παρακολουθήσουμε βήμα-βήμα τη μεγάλη τους προσπάθεια προκειμένου να φτάσουν στο στόχο τους που θα είναι μόνο η αρχή μιας νέας ζωής. Ο Έκτορας Μποτρίνι θα είναι δίπλα τους. Μαζί με μια ομάδα καθηγητών γαστρονομίας και μαγειρικής θα τους εκπαιδεύσει, μα πάνω απ’ όλα θα τους εμπνεύσει, θα τους εμψυχώσει, θα τους δείξει το δρόμο της δημιουργίας και θα τους κάνει να πιστέψουν στο εαυτό τους.

Μέσα από μια σειρά μαθημάτων και δοκιμασιών, οι νέοι αυτοί αποκτούν γνώσεις, δημιουργούν, πειραματίζονται, αναδεικνύουν τα προσόντα τους, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Ποιοι θα τα καταφέρουν; Ποιοι θα λυγίσουν;
Πόσο επίπονος θα είναι αυτός ο αγώνας;
 
Ένα καινούριο εστιατόριο που θα διεκδικήσει μία θέση στα ΤOP εστιατόρια της Αθήνας. Δώδεκα άνθρωποι που θα ξεκινήσουν από το μηδέν για να φτάσουν στην κορυφή. Ο Έκτορας Μποτρίνι που παίρνει το ρίσκο να κάνει και τα δύο πραγματικότητα.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10