Οι celebrities δίνουν ευχές Χριστουγέννων στο TLIFE! Πού θα περάσουν τις γιορτές;

Λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων θέλουν να ζήσουν όλοι σήμερα και να βρεθούν οικογενειακά και με φίλους για να γιορτάσουν τη γέννηση του Θεανθρώπου. Τα σπίτια έχουν γεμίσει με όμορφες μυρωδιές και μελωδίες και όλοι ετοιμάζονται για το γιορτινό τραπέζι. Με αφορμή τη σημερινή μέρα το TLIFE μίλησε με τους διάσημους της ελληνικής showbiz και έμαθε πού και με ποιους θα περάσουν αυτές τις γιορτινές μέρες.
Διάβασε όλα όσα εύχονται για τα Χριστούγεννα οι αγαπημένοι σου stars μόνο στο TLIFE
Ρούλα Κορομηλά: Ρεβεγιόν στο Κολωνάκι


Με τους φίλους και τον αδελφό της θα περάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά η Ρούλα Κορομηλά. Η γνωστή παρουσιάστρια θα βρεθεί στο εστιατόριο “Duka” στο Κολωνάκι και θα απολαύσει το γιορταστικό γεύμα με τους αγαπημένους της ανθρώπους.
“Γιορτές θα περάσω στην Αθήνα και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα είμαι με τον αδερφό μου και φίλους στο “Duka”!”, είπε στο TLIFE.
Η ευχή της για το νέο χρόνο: “Εύχομαι στον κόσμο να ζει τις στιγμές! Να βλέπουμε θετικά και με αισιοδοξία το μέλλον.”
Σίσσυ Χρηστίδου: Χριστούγεννα με τον γιο και τον Θοδωρή


Οικογενειακά με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον μικρό Φίλιππο – Ραφαήλ θα περάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Ant1 θα περάσει μεγάλο μέρος των διακοπών στην πρωτεύουσα, καθώς ο σύντροφός της θα έχει live εμφανίσεις με τον Σάκη Ρουβά και την Ελένη Φουρέιρα στο Αθηνών Αρένα.
Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη που έρχονται οι γιορτές και θα περάσει αυτές τις όμορφες μέρες με τους άντρες της ζωής της.
Η ευχή της για το 2012: “Εύχομαι το 2012 να είναι αισιόδοξο και με πολλά θετικά μηνύματα! Οι Έλληνες θα το κάνουμε το θαύμα μας!!!”

Onirama: Στην Αθήνα με τον Σάκη και την Ελένη

To συγκρότημα θα μείνει λόγω επαγγλεματικών υποχρεώσεων στην Αθήνα και θα περάσουν τις περισσότερες μέρες των γιορτών με τον Σάκη Ρουβά και την Ελένη Φουρέιρα στο Arena underworld S club. Φυσικά, θα προσπαθήσουν να ξεκλέψουν χρόνο για τους δικούς τους ανθρώπους.

Επίσης, δεν θέλουν δώρο από τον Άγιο Βασίλη φέτος! Αντίθετα θα δώσουν εκείνοι! ” Μαζί με τους Ατενίστας, θα προσφέρουμε δώρα σε παιδιά που λόγω δυσχερειών δεν θα πάρουν φέτος”, δηλώνουν στο TLIFE οι Onirama.

Η ευχή τους για την χρονία που μας έρχεται και τηνδύσκολη οικονομική φάση τη χώρας: “Με σωστές επιλογές και πράξεις θα καταφέρουμε να βγούμε από αυτή την άσχημη κατάσταση”

Χρήστος Φερεντίνος: Γιορτές στην Αθήνα


Οικογενειακές διακοπές με την σύζυγό του Σοφία Παυλίδου και τα δυο αγοράκια του θα περάσει φέτος στην Αθήνα κι ο Χρήστος Φερεντίνος. “Τις γιορτές θα περάσουμε οικογενειακά στην Αθήνα, με αρκετή δουλειά. Η Σοφία είναι στο θέατρο ‘Ηβη στην παράσταση “ο παππούς έχει πίεση” και θα δουλεύει. Κι εγώ δύο μέρες μόνο έχω ρεπό, ουσιαστικά δεν σταματάει η εκπομπή άρα θα είμαστε εδώ.”, είπε χαρακτηριστικά στο TLIFE
Η ευχή τους για το νέο χρόνο είναι: “Εύχομαι στο TLIFE να συνεχίσετε να υπάρχετε με υγειά και επιτυχία! Εύχομαι για τον κόσμο: να χαιρόμαστε το τώρα, όπως και να έχει.”
Κατερίνα Καραβάτου: Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κορούλα της


Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κορούλα της και τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη θα περάσει φέτος η Κατερίνα Καραβάτου. “Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα περάσω στη Αθήνα στο σπίτι μου με τους γονείς μου, που θα έρθουν από Θεσσαλονίκη. Θα γιορτάσουμε οικογενειακά. Ο Κρατερός θα δουλεύει, όποτε θα είμαστε όλοι μαζί εδώ!”, είπε χαρακτηριστικά.
Η ευχή της για το νέο έτος: “Εύχομαι δύναμη, αισιοδοξία, εγρήγορση και πάνω από όλα αυτά υγειά για το 2012”.
Γιώργος Λιάγκας: Γιορτές στο Κιλκίς με την Φαίη και τον Γιαννάκη


Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με τον μικρό Γιαννάκη στο χωριό της Φαίης θα κάνει φέτος ο Γιώργος Λιάγκας. Οι παρουσιαστές του “Πρωινού mou” θα βρεθούν στα Άνω Πορόια και θα γιορτάσουν μαζί με τους αγαπημένους τους.
“Φέτος θα κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μαζί με την Φαίη και τον μικρό στα Άνω Πορόια, το χωριό της Φαίης”
Η ευχή του για το νέο χρόνο: “Εύχομαι υγεία, πάνω απ’ όλα. Ευτυχία και χαμόγελο για να ξεπεράσουμε με υπομονή την κρίση”.
Τι δώρο θα ήθελε, όμως, από τον Άγιο Βασίλη; “Τι να ζητήσω; Το δώρο μου το έκανε πέρσι… τον γιο μου. Θέλω όταν μεγαλώσει να είναι υγιής και ευτυχισμένος.”
Μαρία Μπακοδήμου: Ρεβεγιόν με τους γιους της


Με τα παιδιά της και τους φίλους της θα γιορτάσει η Μαρία Μπακοδήμου. “Τις γιορτές θα τις περάσω στην Αθήνα το μισό οικογενειακά το μισό φιλικά. Τα Χριστούγεννα οικογενειακά με τα παιδιά μου και την Πρωτοχρονιά με φίλους, γιατί τα παιδιά θα πάνε με τον μπάμπα τους”, είπε χαρακτηριστικά.
H ευχή της στο TLIFE για το νέο χρόνο: “Εύχομαι για το TLIFE να έχετε όλο και περισσότερη επισκεψιμότητα, έμπνευση και καλές ειδήσεις. Και να είστε όλοι καλά.”
Ναταλία Δραγούμη: Χριστουγεννιάτικη απόδραση στη Βυτίνα


Χριστούγεννα στο θέατρο θα κάνει φέτος η Ναταλία Δραγούμη που πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Το μήλο” με τον Θανάση Τσαλνταμπάση. “Φέτος στις γιορτές θα εργάζομαι κανονικά στο θέατρο με τον Θανάση Τσαλνταμπάση. Θα προσπαθήσω στις γιορτές να φύγω για λίγες μέρες για κάποιο κοντινό προορισμό. Το πιο πιθανό είναι να πάω λίγες μέρες στη Βυτίνα και να γιορτάσω με φίλους και συγγενείς”, είπε .
Η ευχή της για το νέο χρόνο: “Αυτό που εύχομαι σε όλους είναι υγεία πάνω απ’ όλα και ψυχραιμία για τις δύσκολες μέρες που περνάμε”.
Ποιο είναι το δώρο που θέλει από τον Άγιο Βασίλη; “Για προσωπικό δώρα θέλω να είμαι καλά κι εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι”.
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Το δώρο που θέλει από τον Άγιο Βασίλη


Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ήλπιζε να περάσει τα Χριστούγεννα στο παγοδρόμιο του “Dancing on Ice” και γι’ αυτό δεν κανόνισε κάποια εξόρμηση για τις γιορτές. Ωστόσο, το σίγουρο είναι πως θα γιορτάσει αυτές τις μέρες παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Ποια είναι η ευχή του για το νέο χρόνο; “Η ευχή μου είναι να αλλάξει επιτέλους αυτός ο άσχημος κόσμος της ύλης σε κόσμο αγάπης και ανθρωπιάς. Να γίνει ο κόσμος ευημερίας που ο άνθρωπος να έχει τον πρώτο λόγο και όχι τα λεφτά”.
Τέλος, το μήνυμά του για τον Άγιο Βασίλη είναι: “Καλέ μου Άγιε Βασίλη κάνε με σοφότερο και φέρε μου πίσω τη χαμένη παιδική μου αθωότητα, άντε και πολλά καλά τραγούδια!!!”
Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: Οικογενειακά Χριστούγεννα στο σπίτι


Η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega “Κλινική Περίπτωση” αποκάλυψε πως θα περάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στο σπίτι με την οικογένειά της. “Θα περάσουμε τις γιορτές οικογενειακά με τα παιδιά στο σπίτι”, δήλωσε.
Όσον αφορά στο δώρο που θέλει να της φέρει ο Άγιος Βασίλη εξομολογήθηκε: “Το δώρο που θα ήθελα φέτος είναι η σταθερότητα και η καλυτέρευση” και το ίδιο είναι και η ευχή μου “σταθερότητα και καλυτέρευση”.
Σπύρος Χαριτάτος: Γιορτές με τα ανίψια του


Με την οικογένειά του και τα ανίψια του θα περάσει και τις φετινές γιορτές ο Σπύρος Χαριτάτος. “Οι γιορτές περνούν σχεδόν πάντα με την οικογένεια μου και είμαι αφοσιωμένος στα υπέροχα ανίψια μου! Φέτος, μάλιστα, το δέκατο ανιψάκι μου θα γιορτάσει την πρώτη του Πρωτοχρονιά. Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα τα περάσω στο Αίγιο.”
Η ευχή του για το νέο χρόνο: “Εύχομαι υγειά και κουράγιο για να αντέξουμε τις δοκιμασίες, περισσότερη αλληλεγγύη και να μην ξεχνάμε τους ηλικιωμένους και τα παιδιά, που μας έχουν περισσότερο ανάγκη”.
Παναγιώτα Βλαντή : Η ευχή της στον Άγιο Βασίλη


Στην Αθήνα θα είναι τα Χριστούγεννα και η Παναγιώτα Βλαντή. “Τις γιορτές θα τις περάσω στην Αθήνα”, είπε στο TLIFE.
Για το δώρο του Άγιου Βασίλη η Παναγιώτα εξομολογήθηκε: “Αυτό που θα ήθελα φέτος να μου φέρει ο Άγιος Βασίλης είναι να καλυτερεύσουν τα πράγματα και να φύγει η θλίψη απ’ όλους και από ‘μένα φυσικά”.
Η ευχή της για το νέο χρόνο είναι: “Να είμαστε όλοι καλά! Φέτος εκτός από το να είμαστε όλοι καλά, θα ευχηθώ επίσης να έρθει μέσα μας μια παιδικότητα, να γίνουμε όλοι παιδιά”.
Μπέσυ Μάλφα: Υγεία και επιτυχίες θέλει για το νέο χρόνο


Με την οικογένειά της θα περάσει τις γιορτές η Μπέσυ Μάλφα: “Τις γιορτές θα περάσω στην Αθήνα με την οικογένεια μου”.
Το δώρο που θέλει η Μπέσυ να της φέρει ο Άγιος Βασίλης είναι: “Υγεία για τους ανθρώπους μου και για όλους τους γύρω μου γενικά. Θα ήμουν πολύ χαρούμενη να ακούω ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους.”
Και η ευχή που δίνει είναι: “Υγεία και πάντα επιτυχίες, γιατί αν δεν είμαστε καλά δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα.”
Κώστας Μαρτάκης: Θα συνδυάσει διασκέδαση και δουλειά!


Στην Αθήνα θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Κώστας Μαρτάκης που αυτήν την περίοδο εμφανίζεται στο Posidonio με τον Πάνο Κιάμο και έχει φορτωμένο πρόγραμμα λόγω της προώθησης του νέου του άλμπουμ “Ένταση”.
Η ευχή του για το νέο έτος: “Θέλω η νέα χρονιά να φέρει σε όλο τον κόσμο υγεία και να ξαναβρούμε το κέφι μας. Καλές γιορτές με υγεία και χαρά”.
Κατερίνα Στικούδη: Χριστούγεννα στη Γερμανία


Στη Γερμανία για live εμφανίσεις θα είναι τα Χριστούγεννα η Κατερίνα Στικούδη. “Τα Χριστούγεννα θα είμαι στην Γερμανία για να κάνω κάποιες live. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί δεν έχω ξαναπάει. Πρωτοχρονιά δεν ξέρω ακόμα που θα τα περάσω”.
Η ευχή της για το νέο χρόνο: “Εύχομαι υγειά σε όλο τον κόσμο, γιατί χωρίς υγειά δεν γίνεται τίποτα”.
Σοφία Φαραζή: Χριστούγεννα με την μικρή της πριγκίπισσα


Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κορούλα της θα περάσει φέτος η Σοφία Φαραζή. “Θα περάσω οικογενειακά τις γιορτές, μαζί με τις γιαγιάδες και τους παππούδες μου. Και θα πάω και στο πάρτυ της κολλητής μου φίλης Θάλειας Ματίκα που θα κάνει για το γάμο της”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τι δώρο θέλει να της φέρει ο Άγιος Βασίλης; “Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη μου, δεν θέλω τίποτα άλλο, το δώρο που ήταν να φέρει σ’ έμενα να το πάει εκεί που το έχουν πραγματικά ανάγκη”.
Η ευχή της για το νέο έτος: “Εύχομαι η Χώρα μας να μην κηρύξει πτώχευση!”
Θέμης Γεωργαντάς: Γιορτές με τα αγαπημένα του πρόσωπα


Γιορτές με τα αγαπημένα του πρόσωπα θα περάσει ο Θέμης Γεωργαντάς που ήδη έχει μπει στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα.
Η ευχή του για τις γιορτές: “Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά και καλές γιορτές”.
Ευριδίκη – Δημήτρης Kοργιαλάς: Οικογενειακές γιορτές


Οικογενειακά θα περάσουν τις γιορτές ο Δημήτρης Κοργιαλάς με την Ευρυδίκη. “Tα Χριστούγεννα θα δουλεύω μακριά από την Αθήνα, αλλά την Πρωτοχρονιά αποφασίσαμε φέτος να μη δουλέψουμε για να περάσουμε οικογενειακά και με αγαπημένους φίλους την αλλαγή του χρόνου”, αποκάλυψε ο Δημήτρης Κοργιαλάς
Η ευχή του ζευγαριού για το νέο χρόνο: “Μια ευχή στον κόσμο για τις χριστουγεννιάτικες μέρες που έρχονται. Yπομονή… το 2020 θα είναι καλύτερα!!!”
Σπύρος Σούλης: Αισιόδοξος για το νέο χρόνο


Η ευχή του Σπύρου Σούλη για το νέο έτος: “Tο 2012 εύχομαι υγεία, χαρά και ευτυχία. Τα προβλήματα να μας κάνουν πιο δυνατούς ώστε να τα αντιμετωπίσουμε όλοι ενωμένοι με αισιοδοξία και αγάπη”.

Ελεάννα Αζούκη


Στην Αθήνα θα περάσει τις γιορτές η νεαρή τραγουδίστρια Ελεάννα Αζούκη. “Τις γιορτές θα μείνω στην Αθήνα!Θα σας περιμένω στο “Vox” όπου εμφανίζομαι μαζί με τον Πάνο Καλλίδη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Στέλλα Καλλή!
Η ευχή της για τις γιορτές: “Εύχομαι ο κόσμος να έχει κουράγιο σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες να χαμογελά και να ονειρεύεται!”
Τι ζητά από τον Άγιο Βασίλη; “Θα ζητούσα υγεία σε όλα τα παιδιά του πλανήτη που υποφέρουν
! Εεε… και φυσικά να αγαπήσετε το καινούργιο μας κομμάτι!”
Μαλού: Γιορτές με την οικογένεια και τους φίλους της


Με την οικογένειά της και τους φίλους της θα περάσει τις γιορτές η Μαλού Κυριακοπούλου. “Οι γιορτές θα περάσουν με δουλειά και σίγουρα με οικογένεια και φίλους! Είναι απ΄ τις στιγμές μες στη χρονιά που η παρουσία ανθρώπων που αγαπάς είναι απαραίτητη”, δήλωσε.
Η ευχή της για τις γιορτές: “Ευχή… χμμμ πολλές οι ευχές, εμπνευσμένες σίγουρα οι περισσότερες από τις οικονομικές δυσκολίες. Η στάνταρ ευχή είναι να επιβιώσουμε μέσα σε όλο αυτό και μια δεύτερη είναι να μην σταματήσουμε ο καθένας ξεχωριστά να εύχεται και να ελπίζει αυτά που επιθυμούσε πριν από όλη αυτή την κατάσταση! Η κρίση, σίγουρα, αναγκαστικά μας ορίζει μεγάλο μέρος της καθημερινότητας… Εύχομαι, λοιπόν, να μην μας ορίζει τις ευχές και τα όνειρα…”
Τι θέλει να της φέρει ο Άγιος Βασίλης; “Τι θα ζητήσω; Πολλά θα ζητούσα, γυναίκα είμαι και όλα μου γυαλίζουν και όλα τα θέλω… καταστροφή, λοιπόν, για τον Άγιο Βασίλη αυτό! Το μόνο που μπορεί να πραγματοποιήσει και θα του είναι πιο εύκολο, καθώς μοιράζει τα δωράκια του με το έλκηθρο από ψηλά, είναι να μας ψεκάσει με τη σκόνη της ”αισιοδοξίας” για να αλλάξει αυτή η αρνητικότητα, η στασιμότητα. Ορίστε, οικονομικότατη κυρ Άγιε Βασίλη μου! Τσάμπα θα την βγάλεις… Μην με ξεχάσεις λοιπόν!”.
Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρα!

Read More

And More