Άκουσε αποκλειστικά στο TLIFE, ολόκληρο το νέο άλμπουμ της Celine Dion πριν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα!

Και η μεγάλη στιγμή ήρθε… Η Celine Dion με τη χαρισματική της φωνή κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο άλμπουμ της και το TLIFE σου δίνει τη δυνατότητα να το ακούσεις πρώτη από όλους! Η νέα της αγγλόφωνη δουλειά ονομάζεται “Loved Me Back To Life” και περιέχει 13 ολόφρεσκα τραγούδια. Δεν έχεις παρά να ανοίξεις την ένταση και να τα ακούσεις ένα, ένα!

Celine is Back…

Η Καναδή τραγουδίστρια είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φαινόμενα όλων των εποχών. Το όνομά της φιγουράρει μεταξύ των πέντε πιο επιτυχημένων solo καλλιτέχνιδων στον κόσμο, από πλευράς πωλήσεων. Έχει λάβει μέρος στη Eurovision – δεν ξέρουμε αν πλέον το θυμάται – έχει τραγουδήσει για τον Πάπα, στην ορκομωσία του Προέδρου της Αμερικής Bill Clinton, αλλά και σε βραδιά τελετής Oscar. Άλλωστε σε όποιο soundtrack κι αν έχει δανείσει τη φωνή της, αυτό έχει γίνει αμέσως επιτυχία.

Και παρά τις τόσες επιτυχίες, θα περίμενε κανείς να επαναπαυτεί στις δάφνες της και να απολαύσει την παγκόσμια επιτυχία της. Κι όμως η Dion αναζητά μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους δημιουργούς της μουσικής βιομηχανίας για το νέο της άλμπουμ. Stevie Wonder, Ne-Yo και Sia είναι μόνο μερικοί από τους χαρισματικούς συνθέτες και δημιουργούς που υπογράφουν τα δεκατρία κομμάτια του νέου της δίσκου.

Τα λόγα είναι όμως περιττά… διάβασε το tracklist και επίλεξε ποιο από τα κομμάτια του δίσκου θα ακούσεις… μην ξεχνάς! Είναι σε πρώτη, αποκλειστική μετάδοση!!

Tracklist:
1.Loved Me Back To Life
2.Somebody Loves Somebody
3.Incredible (duet with Ne-Yo)
4.Water and a Flame
5.Breakaway
6.Save Your Soul
7.Didn’t Know love
8.Thank You
9.Overjoyed (duet with Stevie Wonder)
10.Thankful
11.At Seventeen
12.Always Be Your Girl
13.Unfinished Songs

Το “Loved Me Back To Life” κυκλοφορεί στις 5 Νοεμβρίου από την Feelgood Records

Read More

And More