O Βρετανός μάζεψε 1.930.000 € για την Ελλάδα, αλλά απέτυχε και ξεκίνησε νέα εκστρατεία σε συνεργασία με ελληνικό μη κερδοσκοπικό σωματείο!

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο, μάζεψαν το αστρονομικό ποσό των 1.930.000 € μέχρι και χθες, με σκοπό να βοηθήσουν στο χρέος της Ελλάδας, αλλά επειδή η συγκεκριμένη εκστρατεία απέτυχε, αφού υπήρχε προθεσμία με στόχο ως το πρωί της Τρίτης, να έχουν μαζευτεί 1,6 δις ευρώ. Τελικά έληξε και ξεκίνησε μία καινούργια.
/

Ο 29χρονος φιλέλληνας Thom Feeney, που έχει ξεκινήσει αυτό τον διαδικτυακό έρανο, επέστρεψε φυσικά τα χρήματα σε όλους όσους είχαν προσφέρει στην εκστρατεία IndieGogo (συνολικά 108.000 άνθρωποι) και παρότρυνε τον κόσμο να προσφέρει στη νέα εκστρατεία “by the people, for the people” σε συνεργασία με τo Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός, (Desmos). Τα χρήματα είτε είναι πολλά, είτε είναι λίγα θα δοθούν θα διατεθούν για προγράμματα και κοινωφελείς δράσεις εντός Ελλάδος.

/

Στο TLIFE μίλησε η διευθύντρια του σωματείου, Δεσμός, Eκάβη Βαλλερά, η οποία μας είπε πως λίγο πριν την λήξη της πρώτης εκστρατείας, επικοινώνησε μαζί τους ο Thom Feeney και τους ζήτησε να συνεργαστούν, μετά από ένα άρθρο που είχε διαβάσει για εκείνους και την προσφορά τους στη Guardian.

To συγκεκριμένο είδος της εκστρατείας επιτρέπει στον Thom να δώσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί σε διάφορα προγράμματα του Δεσμού με σκοπό να καλύψουν ανάγκες κοινωφελών οργανισμών και ευπαθών ομάδων. Ο Δεσμός δημιουργήθηκε το 2012 και η προσφορά του είναι ανεκτίμητη. Πολλοί είναι μάλιστα οι Έλληνες ομογενείς αλλά και διάφοροι κάτοικοι του εξωτερικού που προσφέρουν στην Ελλάδα μέσου του Δεσμού.

Στην πρώτη μέρα της νέας εκστρατείας έχουν ήδη μαζευτεί πάνω από 60.000 ευρώ… Δες εδώ την σελίδα

/

Read More

And More