Η Dana International & οι γιουροβιζιονικές της απαιτήσεις!

Η Diva της φετινής Eurovision κατέφτασε στο στάδιο με μια εμφάνιση που μόνο σε μια ντίβα αρμόζει. Γυαλιά ηλίου και αστραφτερό jacket συνέθεταν το απαραίτητο outfit για να ξεκινήσει την πρόβα της στην σκηνή του Dusseldorf, με το τραγούδι ”Ding Dong” εκπροσωπόντας για μία ακόμη φορά το Ισραήλ.

Η τραγουδίστρια επέλεξε το φόρεμα που θα φορέσει την βραδιά των ημιτελικών και δεν είναι άλλο παρά του οίκου Jean Paul Gaultier. Μάλιστα, η Dana ζήτησε τη βοήθεια των fans της, παρακινώντας τους να ψηφίσουν μέσω του επίσημου site της και να επιλέξουν το στυλ, που θα ήθελαν να φορέσει στη διάρκεια των ημιτελικών της Eurovision.

Άνθρωπος του TLIFE, που βρίσκεται στην Γερμανία, δήλωσε σχετικά με τις απαιτήσεις της: ”Έχει τρομακτικές απαιτήσεις. Το πούλμαν της δεν φέρει πάνω διακριτικά, όπως έχουν όλες οι υπόλοιπες χώρες… Κάθε πούλμαν γράφει πάνω ποια χώρα είναι, το δικό της όμως, όχι, για να μην την αναγνωρίζουν και να μην της κάνουν ”κακό”, αφού είναι η σούπερ σταρ! Ο λόγος για τον οποίο βγήκε άβαφη και ατημέλητη είναι επειδή όλη η αποστολή του Ισραήλ έφτασε στο αεροδρόμιο λίγη ώρα πριν, αφού η ίδια τους είχε υποχρεώσει το Ισραήλ να πετάξει με business class το προηγούμενο βράδυ. Δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα στην πτήση με αποτέλεσμα να ο μακιγιέρ της να αποκλεισθεί και η ίδια καθυστέρησε ούτως ή άλλως στην πρόβα. Έχει έρθει εδώ, ως ντίβα στην κυριολεξία, όπως λεγόταν το τραγούδι της τότε. Έχει πει, επίσης, ότι δεν θέλει να πάει σε κανένα πάρτυ.”

Read More

And More