Η D. Moore στην Ελλάδα. Ποιος τη φιλοξενεί – Όλες οι λεπτομέρειες για την παραμονή της στη χώρα μας

Η Demi Moore βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και αρκετές ημέρες. Αρχικά επισκέφτηκε την Μύκονο και την όμορφη Κεφαλονιά, στην οποία έμεινε και τις περισσότερες ημέρες φιλοξενούμενη σε σκάφος.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE η Demi στην Αθήνα, φιλοξενείται από το ζεύγος Στέγγου! Τον Ανδρέα και τη σύζυγό του Αθανασία. Πρόκειται για το ίδιο ζευγάρι που είχε φιλοξενήσει τον Ashton Kutcher. Αρχικά είχαν γνωριστεί ο Ανδρέας και ο Αston στις Μπαχάμες. Το ζεύγος Στέγγου διαθέτει σπίτι στο Μαϊάμι όπου συναντιόταν συχνά με τον Kutcher αλλά και με την πρώην σύζυγό του Demi Moore. Και οι δύο ηθοποιοί συνεχίζουν τη φιλία με το ζεύγος Στέγγου και μετά τον χωρισμό τους.

Μετά την Κεφαλονιά, η Demi επέστρεψε στην Αθήνα και φιλοξενείται από το ζευγάρι στην έπαυλή του, στη Βούλα. Το απόγευμα της Τρίτης μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός και η Αθανασία Στέγγου βρέθηκαν στο κέντρο της Γλυφάδας για ψώνια. Η Demi Moore, θέλησε να αγοράσει κάποια προΐόντα ομορφιάς από την αλυσίδα καταστημάτων Hondos Centre. Το TLIFE γνωρίζει και τα ακριβή προϊόντα που αγόρασε.

Για την παραμονή της στην Κεφαλονιά μιλήσαμε με την μαγείρισσα Τασία. Η διάσημη μαγείρισσα μας αποκάλυψε κάποια περισσότερα πράγματα τώρα που η Demi Moore έφυγε από το νησί: “Στην ταβέρνα μας ήρθε Κυριακή, στις 2 Σεπτεμβρίου στις 23:00 περίπου το βράδυ. ‘Ηρθε με έναν φίλο της, Έλληνα επιχειρηματία και τη γυναίκα του. Ο επιχειρηματίας την φιλοξενούσε εδώ στην Κεφαλονιά και στο σκάφος του, για 15 ημέρες. Ο ίδιος έρχεται στην Κεφαλονιά, τουλάχιστον τα τελευταία 25 χρόνια.”

Το μενού της star: “Η Demi ζήτησε μιά πράσινη σαλάτα και της κάναμε και ψάρι ψητό αλλά και βραστό, για να δούμε ποιος θα της αρέσει καλύτερα. Τελικά, έφαγε και τα δύο της άρεσαν! Στο τέλος ζήτησε φρούτο και φρέσκο χυμό πορτοκάλι.

H εμφάνισή της:
“Ήταν πολύ χαμογελαστή, πολύ φυσική, χωρίς μακιγιάζ, πολύ καλοβαλμένη… Απλώς δεν ήθελε να φωτογραφηθεί γιατί θα έμενε για πολύ καιρό εδώ στην Ελλάδα και δεν ήθελε να διαρρεύσουν φωτογραφίες και την ενοχλήσουν…”

Βlue moon στην Ελλάδα: “H ημέρα που ήρθε σε μας, ήταν η τρίτη ή η τέταρτη που βρισκόταν στην Κεφαλονιά. Το ξέρω επειδή το βράδυ της πανσελήνου, είχαν κάνει πριν ένα πάρτυ σε μια παραλία! Η παρέα της έκανε το πάρτυ, στην παραλία και ήταν κι εκείνη μαζί τους.”

Το ερωτικό τραγούδι του Αντώνη Ρέμου: “Το κινητό της το είδα να χτυπάει με τη φωτογραφία του Αντώνη, από το τελευταίο του άλμπουμ και με το τραγούδι, “έσπασε η νύχτα δυο κομμάτια”. Της το έβαλαν οι φίλοι της από ‘δω. Και μάλιστα της είπα, να αφήσει αυτόν τον ήχο και στην Αμερική και γέλασε. Είχαμε μείνει εμείς και το προσωπικό του μαγαζιού και μάλιστα έκανε πως το χορεύει… Δεν είχε φόβο μήπως την δει κάποιος”

“Η Demi Moore έφυγε τη Δευτέρα, μαζί με τους φίλους της. Τους ξέρουμε πολύ καλά και ήταν επιθυμία τους να μη μιλήσουμε… Περιμέναμε να φύγουν και μετά. Το σεβαστήκαμε.”

H Demi Moore αφού έκανε κι άλλες βόλτες στην Αθήνα και φυσικά στην Ακρόπολη, νιώθει γεμάτη από το ταξίδι της κι αναμένεται να αποχωρήσει τις επόμενες μέρες.

Read More

And More