Δ. Βανδή – Δ. Γιαννέτος: ‘Εκαναν μαζί ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο Fever!

Για μία ακόμη φορά, η Δέσποινα Βανδή κάνει ρεβεγιόν Χριστουγέννων μακριά από την οικογένειά της. Το απαιτεί άλλωστε η δουλειά της. Η ίδια λατρεύει αυτή την ημέρα, όπως και να έχει!

“Σημερα είναι η ωραιότερη νύχτα του χρόνου! Αγαπώ τα Χριστούγεννα και τη μαγεία των ημερών! Να ‘μασταν έτσι όλο το χρόνο!”, έγραψε στο twitter της λίγες ώρες πριν πάει στο Fever. Έβαλε τα καλά της και πήγε να τραγουδήσει μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Νωρίτερα, έκανε μία guest εμφάνιση στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν του Εκαλη club. Φυσικά, κατάφερε να τους μαγέψει όλους όχι μόνο με την φωνή της αλλά και την εμφάνισή της αφού επέλεξε να φορέσει μία πανέμορφη δημιουργία του Βαγγέλη Ζούλια.

Φέτος ήταν γλυκά Χριστούγεννα για την τραγουδίστρια παρόλο που δεν ήταν στο σπίτι της. Το Fever γέμισε ασφυκτικά από κόσμο για ένα ακόμα βράδυ. Και φυσικά είχε μαζί της εκτός από την Έλλη και άλλους καλούς της φίλους.

Το καμαρίνι της ήταν γεμάτο γέλια και χαρές και ανάμεσα στους αγαπημένους της φίλους ήταν και ο πιστός συνεργάτης της Δημήτρης Γιαννέτος. Λίγο πριν φορέσει τα σέξι με τα οποία εμφανίζεται στο μαγαζί, έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες!

Το γλέντι στο Fever κράτησε μέχρι το πρωί και ο κόσμος που γέμισε το νυχτερινό κέντρο υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα με τον πιο όμορφο τρόπο. Τραγουδώντας την μεγάλη επιτυχία της Δέσποινας, που δεν είναι άλλο από τα “Χριστούγεννα” που εδώ και δέκα χρόνια είναι η πρώτη μουσική επιλογή αυτών των ημερών…

Read More

And More