Δέσποινα Βανδή: Όλες οι λεπτομέρειες στο TLIFE για την έκπληξη που ετοιμάζει για το πασχαλινό The voice

Το 4o live του The voice δεν θα το δούμε την Παρασκευή, όπως έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, αλλά ανήμερα του Πάσχα. Οι συντελεστές του talent show θα περάσουν το βράδυ της Κυριακής μαζί με τους τηλεθεατές του ANT1. Φυσικά όλο το κλίμα θα είναι γιορτινό και θα έχει πολλές εκπλήξεις! Το TLIFE έμαθε όλες τις λεπτομέρειες που θα κάνουν την συγκεκριμένη βραδιά ξεχωριστή…

Εκτός από τους διαγωνιζόμενους σε αυτό το live θα τραγουδήσουν μαζί τους και οι coaches τους. Η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης από τους Stavento θα βρεθούν στην ίδια σκηνή με την ομάδα τους. Να αναφέρουμε ότι ο κάθε coach έχει από τρεις συμμετέχοντες και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να τους δούμε να τραγουδούν μαζί τους.

Στην έναρξη του show όμως θα υπάρχει μία ακόμη έκπληξη! Η Δέσποινα θα τραγουδήσει ζωντανά το νέο της single με τίτλο “Καλημέρα”. Θυμάσαι στο πρώτο live που άνοιξαν την βραδιά οι 4 κριτές τραγουδώντας μαζί στη σκηνή. Αυτή τη φορά, η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει αναλάβει να καλωσορίσει το κοινό με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Η απόφασή της να ερμηνεύσει το νέο της κομμάτι ζωντανά είναι κάτι που της δίνει μεγάλη χαρά. “Δεν θα μπορούσε να τραγουδήσει playback την στιγμή που στο show έχει και τον ρόλο του coach”, αναφέρει άνθρωπος απο το περιβάλλον της στο TLIFE.

Το κομμάτι που θα πει η Δέσποινα είναι σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη, στίχους Νίκου Μωραΐτη και παραγωγή του Soumka. Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το single “Χάνω εσένα”, επιστρέφει με ένα πολύ δυνατό τραγούδι το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα το Μεγάλο Σάββατο.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στην επίσημη σελίδα της στο facebook κάποιους από τους στίχους του κομματιού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το “Καλημέρα” ο Νίκος Μωραίτης το έχει γράψει αποκλειστικά για την Δέσποινα γιατί εκτίμηση την συμπεριφορά της χωρίς να την ξέρει προσωπικά ή να έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Μάλιστα, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter το εξής:

Το teaser του κομματιού έχει ήδη κυκλοφορήσει και στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις ένα σκίτσο της Δέσποινας το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, έφτιαξε ο Γιάννης Βάμβουρας που είναι σκηνογράφος στο αγαπημένο talent show του ANT1. “Το σκίτσο άρεσε πολύ στη Δέσποινα και γι’αυτό και το ανέβασε και στην σελίδα της στο facebook”, αναφέρει η ίδια πηγή στο TLIFE.

Παράλληλα με το The voice, η Δέσποινα ετοιμάζει την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής της δουλειάς αλλά και την προώθηση της νέας συλλογής με ρούχα. Βέβαια, μέσα στο βαρύ φορτωμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για τα παιδιά της Μελίνα και Γιώργο, τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη και τους κολλητούς της φίλους.

Φέτος που δεν θα έχει την ευκαιρία να κάνει κάποια απόδραση για το Πάσχα λόγω του show, έχει προγραμματίσει να περάσει τις ημέρες αυτές τοικογενειακά τηρώντας όλα τα πατροπαράδοτα πασχαλινά έθιμα.


(πηγή φωτογραφίας: περιοδικό Hello!)

Ανήμερα το Πάσχα η τραγουδίστρια θα ετοιμάσει γιορτινό τραπέζι το οποίο θα περιλαμβάνει τις σπεσιαλιτέ της και ζυμωτό ψωμί καθώς είναι γνωστό πόσο καλή μαγείρισσα.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα είναι με την δεύτερη οικογένειά της που είναι οι στενοί της συνεργάτες. Ανάμεσά τους είναι η Αλεξάνδρα Κατσαίτη που επιμελείται πολλά χρόνια το styling της καθώς και η Βάσω Νακοπούλου που επιμελείται στο The voice το μακιγιάζ της.

Read More

And More