Ε. Δημητροπούλου στο TLIFE: “Θεωρώ τύχη που παίζω στο “Νησί” με ηθοποιούς που θαύμαζα πάντα”

Η επιτυχία της σειράς του Mega “Το Νησί” συνεχίζεται και η πρωταγωνίστρια Ευγενία Δημητροπούλου μιλά στο TLIFE για το διπλό ρόλο που έχει αναλάβει, τα γυρίσματα της σειράς, αλλά και τη συνεργασία με τους υπόλοιπους ηθοποιούς.

Η νεαρή ηθοποιός ενσαρκώνει δυο ρόλους-κλειδί στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega. Αρχικά την βλέπουμε στο ρόλο της “Αλέξις”, της νεαρής Ελληνο-αγγλίδας που επισκέφτεται την Κρήτη για να μάθει την ιστορία της οικογένειας της μητέρας της Σοφίας (Φιλαρέτη Κομνηνού). Ενώ, από το 8ο επεισόδιο και μετά θα την δούμε στο ρόλο της “Άννας”, της ατίθασης κόρης της Ελένης και του Γιώργη.
Η Ευγενία Δημητροπούλου είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός που κατάφερε να καθηλώσει τους τηλεθεατές από το πρώτο επεισόδιο, ενώ, πολλοί ήταν εκείνη που ρωτούσαν αν πρόκειται για Αγγλίδα, λόγω της εξαιρετικής προφοράς της.

Τι λέει η ίδια όμως για το διπλό ρόλο που ενσαρκώνει;

“Στο Νησί έχω δυο ρόλους. Είμαι η Αλέξις, η κοπέλα που ξεκινά από το Λονδίνο και πηγαίνει στην Κρήτη, προσπαθώντας να ξετυλίξει όλο το νήμα της ιστορίας της μητέρας της, η οποία δεν της μιλά πολύ και από εκεί αρχίζει η ιστορία”, αναφέρει η Ευγενία Δημητροπούλου και προσθέτει: “Ο βασικός μου ρόλος είναι η Άννα Πετράκη, η κόρη του Γιώργη και της Ελένης. Η Άννα είναι η πιο ατίθαση, η πιο φιλόδοξη και η πιο ονειροπόλα. Είναι μια γυναίκα γεμάτη πάθη, που δημιουργεί, όμως, προβλήματα με τη συμπεριφορά της”.

Μιλώντας για το ρόλο της Άννας, η ίδια δήλωσε πως της αρέσει πολύ ο δυναμισμός της ηρωίδας. “Μου αρέσει ο ρόλος της Άννας στο Νησί”, ανέφερε μεταξύ άλλων.
Όσον αφορά τα γυρίσματα της σειράς, η ίδια δήλωσε πως υπάρχει καλό κλίμα και καλή προετοιμασία. “Δεν υπάρχει άγχος στα γυρίσματα. Ξεκινήσαμε από τον περασμένο Δεκέμβρη, δουλεύουμε πολλές ώρες και προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Να βγάζουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.”, είπε χαρακτηριστικά η ταλαντούχα ηθοποιός.

Τέλος, για τη συνεργασία της με τους υπόλοιπους ηθοποιούς, η Ευγενία δηλώνει πολύ χαρούμενη που συνεργάζεται με ηθοποιούς που θαύμαζε από πριν. “Η συνεργασία με τους υπόλοιπους ηθοποιούς ήταν εξαιρετική. Εγώ θεωρώ μεγάλη τύχη το ότι παίζω και συνεργάζομαι στο Νησί με ανθρώπους που θαύμαζα από πριν”, υπογράμμισε και συμπλήρωσε: “Το γεγονός ότι δουλεύουμε μακριά από την Αθήνα, μας δίνει τη δυνατότητα να συνομιλούμε μαζί τους, να κάνουμε παρέα και να δενόμαστε περισσότερο ως ομάδα”.


Η Ευγενία Δημητροπούλη στην avant premier της σειράς!

Read More

And More