Ν. Παπαδημητρίου: Ο νέος ρόλος στο Dancing και οι εντατικές πρόβες! Φωτογραφίες

Σε ένα νέο ρόλο θα δούμε φέτος την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο “Dancing with the stars 4”. Η περσινή νικήτρια του παιχνιδιού άφησε στην άκρη τα παπούτσια του χορού και έπιασε το μικρόφωνο για να βρεθεί στα παρασκήνια του show.
Η όμορφη Ντορέττα, όμως, ετοιμάζει φέτος διπλό επαγγελματικό “χτύπημα”, αφού εκτός από το green room του show χορού που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες, ετοιμάζεται και για τη δεύτερη χρονιά του “Hangover 4”.

Η θεατρική παράσταση που προκάλεσε πανικό την περασμένη χρονιά επιστρέφει στη σκηνή του θεάτρου “Αθηνά”, ανανεωμένη και έτοιμη να γεμίσει γέλιο τα βράδια των θεατών.
Έτσι, λοιπόν, η Ντορέττα βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών και για τις δυο φετινές συνεργασίες της.

Το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου την “τσάκωσε” χθες έξω από τα studio KΑΠΠΑ την ώρα που πήγαινε για πρόβα του Dancing και η ίδια έδειχνε πολύ ενθουσιασμένη. Μετά από τις επιτυχημένες άλλωστε, εμφανίσεις της στο χορό, η Ντορέττα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην παρουσίαση.

Εκτός, από την Ντορέττα, όμως, στις χθεσινές πρόβες συναντήσαμε και τον ανατρεπτικό Λάκη Γαβαλά που θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο χορό.

Ακόμη, η ανανεωμένη Ελένη Χατζίδου, μετά την πρόσφατη επέμβαση που έκανε στη μύτη της, συνεχίζει την καθημερινά σκληρή προπόνηση της και είναι έτοιμη να διεκδικήσει τους υψηλότερους βαθμούς.

Τέλος, έκπληξη θα είναι και Ησαΐας Ματιάμπα, που εκτός από το ταλέντο του στο τραγούδι θα προσπαθήσει να μας εντυπωσιάσει και με τις χορευτικές του φιγούρες.

Read More

And More