Ένα πλούσιο παιδί του Instagram (και του Beverly Hills) αποκαλύπτεται στο TLIFE – Όσα λέει η κόρη του δισεκατομμυριούχου Roger Wang

Δεν είναι λίγες οι φορές που θα έχει πέσει στην αντίληψή σου, κάποιο άρθρο για τα πλούσια παιδιά του Instagram. Ξέρεις εκείνοι οι γόνοι πλουσίων που μέχρι να βρουν νόημα στη ζωή τους μας δείχνουν την καλοπέρασή τους καθημερινά, αλλάζοντας με πολυτελή σκάφη τροπικά μέρη, ανοίγοντας πανάκριβες σαμπάνιες, αγοράζοντας ρούχα, παπούτσια και κοσμήματα επώνυμων οίκων και άλλα πολλά που κάποιες από μας ζηλεύουμε θανάσιμα…

To κανάλι Ε! εδώ και κάποιο καιρό εμπνεύστηκε ένα reality μέσα από αυτές τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και δημιούργησε το Rich Kids of Beverly Hills, το οποίο μπορείς να παρακολουθείς καθημερινά μέσω ΟΤΕ TV. Εντάξει ή θα γελάς με τα προβλήματα των πλουσίων ή θα κλαις από τη ζήλεια… Μάλλον. Πάντως η ώρα σου θα περνά ευχάριστα σίγουρα. Στις 7 Ιουνίου ξεκίνησε ο τρίτος κύκλος και λίγο πριν μιλήσαμε με μία από τις πρωταγωνίστριες, την πάμπλουτη Dorothy Wang. Nαι, ναι κόρη του δισεκατομμυριούχου Roger Wang που το όνομά του φιγουράρει στις λίστες του Forbes.

Ποζάροντας με τον πατέρα της και την ανιψιά της

Good morning from Hong Kong! #familyselfie

A photo posted by DOROTHY WANG (@dorothywang) on


H 27χρονη Dorothy, που αυτή την περίοδο μεταξύ άλλων δημιουργεί τα δικά της κοσμήματα, είναι ενθουσιασμένη με τη νεογέννητη ανιψιά της και μίλησε για όλα στο TLIFE αποκλειστικά, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως έχει έρθει στην χώρα μας και πως της έχει μείνει αξέχαστη η Πάρος αλλά και κάποια φαγητά. Αν είσαι περίεργη κι εσύ για τη ζωή μιας δισεκατομμυριούχας διάβασε όσα μας είπε.

Mε την ανιψιά της


Περιέγραψέ μου τον εαυτό σου με τέσσερις λέξεις…

Φιλόδοξη, πιστή, περίεργη και ειλικρινής!

Τι έχει αλλάξει στη ζωή σου από τότε που παίρνεις μέρος στο reality Rich Kids of Beverly Hills;
Λοιπόν, το να συμμετέχεις σε ένα show που έχει να κάνει με τη ζωή σου και τους φίλους σου, είναι πολύ συναρπαστικό και δασκεδαστικό, αλλά νιώθω πως είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Όταν δεν δουλεύω ή δεν ασχολούμαι με τον τύπο, κάνω όσα συνήθιζα, πηγαίνω στο μανάβικο, κάνω γυμναστική, μαγειρεύω, βλέπω ταινίες και περνώ χρόνο με την οικογένειά μου!

Tι διαφορετικό θα δούμε στην τρίτη σεζόν του show;
Στην τρίτη σεζόν τα επεισόδια είναι μεγαλύτερης διάρκειας, αποκαλύπτονται πιο βαθιές πτυχές των εαυτών μας και δυστυχώς μας συμβαίνουν πιο δραματικά πράγματα. Η σεζόν ξεκινάει με το καταστροφικό πάρτι των γενεθλίων μου και τους φίλους μου να με κατηγορούν για κάτι που δεν έκανα ενώ καταλήγω να φεύγω κλαίγοντας στο μπάνιο. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα, δεν μ’ αρέσει να μαλώνω με όλους. Ίσως όλο αυτό όμως να μου βγήκε σε καλό γιατί με έκανε να συγκεντρωθώ στον εαυτό μου και στις δουλειές μου. Θα δείτε να κυκλοφορώ τις δικές μου σαμπάνιες, που λέγονται “Rich and Bubbly” και πραγματικά δουλεύω πάνω στον εαυτό μου και στην καριέρα μου.

Mε ποιο από τα υπόλοιπα μέλη του reality έχεις έρθει πιο κοντά (σ.σ στο show βλέπουμε τους Dorothy Wang, Morgan Stewart, Roxy Sowlaty, Brendan Fitzpatrick, Jonny Drubel, Earvin “EJ” Johnson, Taylor-Ann Hasselhoff); Αυτή την περίοδο, σίγουρα με τη Morgan. Έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση και πήγαμε μαζί στο show. Έχουμε ωριμάσει μαζί και είμαστε πολύ κοντά. Πρόσφατα αρραβωνιάστηκε και είμαι πολύ χαρούμενη για εκείνη.

Η κόρη του David HAsselhoff, Taylor-Ann που συμμετέχει πια στο Rich Kids of Beverly Hills
New role: Taylor-Ann Hasselhoff has reportedly 'been cast for season three of #RichKids Of Beverly Hills'  (pictured on Monday at the same Cove Atlantis resort as the RKOBH cast)

Πάντα σε βλέπουμε να βρίσκεσαι με κόσμο και σε ατελείωτα πάρτι. Υπάρχουν στιγμές που θες να τις περνάς μόνη σου, δίχως κανέναν στο πλάι σου; Ω, Θέε μου, καθημερινά! Ενώ είμαι κοινωνική, η αλήθεια είναι ότι στο reality φαίνομαι λίγο περισσότερο απ’ ότι είμαι κανονικά. Eπίσης μ’ αρέσει η λαμπερή ζωή αλλά όχι τόσο όσο νομίζει κανείς μέσα από το reality. Συνήθως φοράω τζιν και αθλητικά για να τρέχω στις δουλειές μου και να κάνω διάφορα θελήματα. Εκτιμώ πολύ τον χρόνο που περνάω με τον εαυτό μου και πάντα βρίσκω την ευκαιρία να σκεφτώ ποιο θα είναι το επόμενο βήμα που θα κάνω.

Είσαι καχύποτη με τους ανθρώπους; Δεν είμαι καχύποτη, αλλά στην αρχή είμαι πολύ επιφυλακτική με όλους. Πραγματικά θέλω χρόνο μαζί τους, πριν τους αφήσω να δουν κάτι πιο βαθύ από μένα. Τους παρατηρώ και τους γνωρίζω αργά. Στην αρχή μπορεί να μην είμαι και το πιο φιλικό άτομο αλλά αν σε αφήσω να μπεις στη ζωή μου, είσαι για πάντα! Εκεί ξεκινά και η αφοσίωσή μου σε κάποιον. Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που πρέπει να τους βγάλω από την ζωή μου αλλά δεν μπορώ. Είμαι ευαίσθητη κι όποιος σπάσει τον “τοίχο” μου, δύσκολα θα τον βγάλω από τη ζωή μου, ό,τι κι αν έχει κάνει.

Έχεις περάσει ποτέ δύσκολη περίοδο; Ναι και δεν ήταν μόνο μια περίοδος. Δύσκολα θα το πιστέψει κανείς αλλά δίνω συνεχείς αγώνες. Δεν είναι όλα λαμπερά κι επειδή είμαι ένα άτομο που τα υπεραναλύει όλα και πολύ ευαίσθητη, σκέφτομαι συνέχεια, μα συνέχεια!

Πώς είναι να μην έχεις στερηθεί ποτέ τίποτα (μιλώντας για υλικά πράγματα) στα 27 σου χρόνια; Μπορεί να είμαι τυχερή για την οικογέενια από την οποία κατάγομαι και να μην χρειάστηκε ποτέ να σκεφτώ πώς θα εξασφαλίσω το φαγητό, το σπίτι και την εκπαίδευση, όμως δεν τα είχα ούτε τα έχω όλα όσα θέλω. Είναι ωραίο να χρειάζεται να δουλέψεις και να προσπαθήσεις για κάποια πράγματα.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος, ξενοδοχείο, και brand υποδημάτων κι ένδυσης; Μ’ αρέσει πολύ το Λονδίνο! Το αγαπημένο μου ξενοδοχείο είναι Alula Uluwatu Resorts στο Μπαλί. Αυτή την περίοδο τα αγαπημένα μου παπούτσια είναι Gianvito Ross και brand ενδυμάτων τα Alexander Wang.

Wang wrote: Sleeping on it #mirrorrollieselfie #ismyoldwatchstillsickertho #41mm #badbitchproblems

Έχεις επισκεφτεί ποτέ την Ελλάδα; Nαι, έχω έρθει! Όταν σπούδαζα για λίγο στο Λονδίνο, είπα πως σίγουρα ένα Σαββατοκύριακο θα ερχόμουν στην Ελλάδα και το έκανα. Πήγαμε σε ένα όμορφο και γραφικό νησί την Πάρο και στη συνέχεια ταξιδέψαμε στην Αθήνα για να δούμε την Ακρόπολη. Είναι το καλύτερο ταξίδι που έχω κάνει και θα “πέθαινα” να ερχόμουν ξανά και να γνωρίσω κι άλλες πόλεις.

Τι θα μοιραζόσουν με τις αναγνώστριές μας για την χώρα μας;
Αγαπώ πολύ τον πολιτισμό σας, τους ανθρώπους και το φαγητό σας! Όλοι είναι πολύ “ζεστοί” και φιλικοί έχοντας βρει το νόημα της ζωής! Είναι μια όμορφη χώρα. Επίσης αγαπώ πολύ τον μουσακά και τους ντολμάδες!

Living the life: This is one of many private jet photos budding entrepreneur Wang has posted on her Instagram

Τι σε εκφράζει περισσότερο από όσα κάνεις; Νομίζω πως η βιομηχανία του θεάματος, μου ταιριάζει απόλυτα και μπορώ να εκφραστώ. Επίσης πιστεύω ότι μέσα από αυτη σου ανοίγονται δρόμοι και σου δίνονται πολλές και διαφορετικές ευκαιρίες.

Shopping spree: The 26-year-old posted this image with a shopping bag after '20 hours' in Las Vegas

Ποιο είναι το το νόημα του #richkidsofinstagram και ποιος το ξεκίνησε όλο αυτό;
Δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε αλλά ξέρω ότι σίγουρα του άρεσε να με περιλαμβάνει στη σελίδα του και στο hashtag αυτό. Πάντως ο τρόπος ζωής μου δεν ταίριαζε τόσο με των υπολοίπων κι αν δεις τις φωτογραφίες μου θα το καταλάβεις. Ακόμη δεν ξέρω ποιοι είναι όλοι αυτοί!

Ποιο είναι το μεγαλύτερό σου όνειρο; Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να δημιουργήσω μια πετυχημένη επιχείρηση, να συνεχίσω να μοιράζομαι τη ζωή μου με τον κόσμο και μια μέρα να μπορέσω να βοηθήσω πολλούς ανθρώπους!

H τρίτη σεζόν ξεκίνησε στις 7 Ιουνίου κι εσύ μπορείς να βλέπεις το Rich Kids of Beverly Hills καθημερινά μέσω ΟΤΕ TV

Read More

And More