Ε. Παπαβασιλείου στο TLIFE: “Στον έρωτα τα δίνω όλα! Είμαι των άκρων!”

Την περασμένη Κυριακή συναντήσαμε στο πλατώ της εκπομπής ”Μες στην καλή χαρά” την Ναταλία Γερμανού, αλλά και τον Θέμη Γεωργαντά, και εκτός από αποκλειστικές Backstage φωτογραφίες, σου εξασφαλίσαμε και συνεντεύξεις των δύο αυτών αγαπημένων μας παρουσιαστών. Στο studio του Alpha όμως, είχαμε τη δυνατότητα να απαθανατίσουμε και να μιλήσουμε και με την Έλενα Παπαβασιλείου.

Η Έλενα δηλώνει στο TLIFE ότι αυτό το διάστημα είναι κυριολεκτικά ”Μες στην καλή χαρά”, μιλά για τον έρωτα και το ενδεχόμενο ενός γάμου, ενώ όσον αφορά στις κριτικές που δέχτηκε κατά το παρελθόν για τις στυλιστικές της επιλογές, παραδέχεται ότι κάποιες φορές στενοχωρήθηκε, αλλά το ξεπέρασε.

Πώς αισθάνεσαι που επέστρεψες εκεί από όπου ξεκίνησες;

”Δεν αισθάνομαι ότι απλά επέστρεψα κάπου. Είναι ένα εντελώς καινούργιο συναίσθημα… H κεντρική παρουσιάστρια είναι η Ναταλία, αλλά όλη η ομάδα έχει αλλάξει από την πρώτη χρόνια που συμμετείχα στο «Μες στην καλή χαρά». Είναι
μία καινούργια χημεία ανθρώπων… Όσο περνούν οι μέρες γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερο για εμένα. Νιώθω σαν να γνωρίζω ξανά την Ναταλία, από την αρχή…”

Ποιος είδος εκπομπής προτιμάς; Με περισσότερη ενημέρωση -όπως ήταν το ”Πάνω στην ώρα”- ή ψυχαγωγία;

”Μου είναι πολύ δύσκολο να βγάλω συμπεράσματα αντικειμενικά κρίνοντας από το «Πάνω στην ώρα», επειδή είχα δεθεί συναισθηματικά τόσο με την εκπομπή όσο και με τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως, μου αρέσει να κρατάω παρέα στον κόσμο και αυτό το έζησα στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία.”

Στην αρχή μάλλον ήσουν λίγο πιο ”μαζεμένη” – μαγκωμένη. Τώρα που περνάει ο καιρός ανοίγεσαι περισσότερο; Σαν τηλεθεατές εμείς παρατηρούμε ότι έχεις χαλαρώσει και το απολαμβάνεις περισσότερο με την πάροδο των ημερών.

”Είναι αλήθεια αυτό. Κάθε αλλαγή θέλει και μια προσαρμογή. Κάθε σαββατοκύριακο περνάω και πιο ωραία και μάλλον αυτό βγαίνει προς τα έξω…”.

Ποια είναι η άποψή σου για τον γάμο; Θα ήθελες στο μέλλον να κάνεις τη δική σου οικογένεια;

”Πιστεύω πολύ στην οικογένεια και είμαι πολύ δεμένη με τους δικούς μου. Κάποια στιγμή θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδιά – είναι πολύ όμορφο να κάνεις οικογένεια- αλλά δεν είναι κάτι που περνάει αυτή την στιγμή από το μυαλό μου.”

Είσαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο;

”Είμαι ερωτευμένη και είμαι καλά! Όσο ερωτευμένη και αν είμαι όμως, μου παίρνει καιρό να ανοιχτώ πραγματικά. Όταν το κάνω όμως, τα δίνω όλα καλώς ή κακώς! Είμαι λίγο των άκρων σε αυτό.”

Έχεις παραμελήσει ποτέ την προσωπική σου ζωή για χάρη της δουλειάς;

”Το έχω κάνει και στην αρχή δεν το καταλαβαίνεις καν. Απλά σε απορροφάει η δουλειά. Όταν είσαι νέος είναι λογικό να πρέπει να χτίσεις πράγματα και αυτό θέλει αφοσίωση. Δεν το μετάνιωσα, αλλά δεν θα ήθελα και να το ξανακάνω.”

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερό σου χρόνο;

”Τον ελεύθερο μου χρόνο θέλω να τον περνάω με τους φίλους μου και την οικογένεια μου. Λατρεύω να βλέπω ταινίες στον κινηματογράφο αλλά και στο σπίτι. Επίσης απολαμβάνω να πηγαίνω για φαγητό.”

Θα έπαιρνες μέρος είτε σαν κριτής είτε σαν διαγωνιζόμενη σε κάποιο talent show με φιλανθρωπικό χαρακτήρα;

”Δεν είμαι αρνητική αν είναι κάτι που μπορώ να κάνω. Στο παρελθόν είχα δεχθεί πρόταση, αλλά δεν μου το επέτρεψαν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις.”

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;
”Οι μέρες μας είναι πολύ περίεργες και σίγουρα περνάμε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Εύχομαι να βγούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται από την κρίση, να επανέλθουν τα χαμόγελα και να μπορούν όλοι -νέοι, μικροί, μεγάλοι- να ονειρεύονται. Οι άνθρωποι ανησυχούν για το σήμερα και δυστυχώς δεν ονειρεύονται το αύριο. Εύχομαι να βγούμε πιο δυνατοί από αυτό, πιο ενωμένοι και πιστεύω ότι, από όλες τις δυσκολίες κάτι καλό μπορεί να βγει. Μακάρι να είμαστε όλοι πιο ενωμένοι και αγαπημένοι.”

Δες φωτογραφίες του TLIFE από τα παρασκήνια της εκπομπής:

Ο σκηνοθέτης του ”Μες στην καλή χαρά”, Περικλής Ασπρούλιας

Read More

And More