Πίσω στην κορυφή της σελίδας
27.01.2011 | 16:05
Μαρία Ρουμελιώτου Tweet me @mroumeliotou

Σαθρά τα επιχειρήματα της ΕΡΤ! Η σκληρή απάντηση της εταιρείας του Γ. Σαββιδάκη στο TLIFE

Σαθρά τα επιχειρήματα της ΕΡΤ! Η σκληρή απάντηση της εταιρείας του Γ. Σαββιδάκη στο TLIFE
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Με σκληρά λόγια και  μια ερώτηση απαντάει στην ΕΡΤ  η δισκογραφική εταιρεία του  Γ. Σαββιδάκη  Emotion Art Group Ltd  στηνοριστική απόρριψη του καλλιτέχνη από το διαγωνισμό της eurovision: Τελικά πρόκειται για διαγωνισμό τραγουδιού ή διαγωνισμό δισκογραφικών εταιρειών;

Στην απάντηση που έστειλε σήμερα η ΕΡΤ στη δισκογραφική εταιρεία του Γιάννη Σαββιδάκη ένας από τους λόγους που δεν επιλέχθηκε ήταν ότι η Δημόσια τηλεόραστη αποφάσισε να απευθυνθεί σε μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες. "Eίναι προκλητικό η Δημόσια Τηλεόραση να προβάλει ως λόγο απόρριψης του Γιάννη Σαββιδάκη ότι η εταιρεία του δεν είναι  “μεγάλη”, δηλώνει στο TLIFE ο υπεύθυνος της εταιρείας. Προφανώς η ΕΡΤ δεν μελέτησε καν το φάκελο της εταρείας ,διότι αν το έκανε θα είχε προσέξει ότι μεσα αναγραφόταν η συνεργασία μας με δυο απο τους μεγαλύτερους διεθνείς οργανισμούς διανομής σε Ευρώπη Αμερική και Ασία καθώς και με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες promotion στην Ευρώπη η οποία θα κάλυπτε πλήρως την εικόνα του Ελληνικού τραγουδιού σε Ευρώπη και Αμερική".

Όσο για τον δεύτερο λόγο  της απόρριψης ότι δηλαδή επιλέχθηκαν πρωτοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες, η θέση της εταιρείας είναι η εξής: "Αρχικά δεν υπήρχαν οι όροι αυτοί. Θεσπίστηκαν εκ των υστέρων και μάλιστα προφορικά και το κυριότερο, έγινε δεκτή η αίτηση για τη συμμετοχή του Γιάννη Σαββιδάκη. Θα έπρεπε να μην γίνει αποδεκτή από την αρχή αν δεν πληρούσε τις ¨προϋποθέσεις" (οι οποίες βέβαια δεν υπήρξαν). 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10