Το TLIFE στα γυρίσματα των video clip για την Eurovision – Δες φωτογραφίες

Τα γυρίσματα για τα video clip για των τεσσάρων τραγουδιών που θα διαγωνιστούν για να αναδειχτεί ο εκπρόσωπος της ελληνικής συμμετοχής στη φετινή Eurovision έγιναν χθες το απόγευμα σε γνωστό εμπορικό κέντρο.
Λίγο πριν την τελική επιλογή που θα γίνει με τον ελληνικό τελικό στις 12 Μαρτίου για να επιλέξουμε το τραγούδι που θα στείλουμε στο Αζερμπαϊτζάν, οι 4 διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν στο εμπορικό κέντρο και μάγεψαν με την εμφάνισή τους.
Dora με το “Baby I’ m yours”


Μπορεί το όνομα “Dora” να μην μας θυμίζει κάτι, αλλά η Δώρα Κατσικογιάννη έχει απασχολήσει πολύ της στήλες των περιοδικών, αφού στο παρελθόν είχε σχέση με τον αδελφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο. Η γλυκιά Dora τραγούδησε το “Baby I’ m yours” και στα γυρίσματα βρέθηκε μαζί με τον νέο της σύντροφο.

Νονός της Dora είναι ο Θοδωρής Δρακάκης, ενώ, πίσω από το τραγούδι της βρίσκεται ο Ηλίας Πανταζόπουλος και η Dora είχε τραγουδήσει στην παιδική Eurovision.

Velvet Fire με το “Νo Parking”
Οι Velvet Fire με το Νo Parking έκαναν τα γυρίσματα του τραγουδιού τους μπροστά σε ένα πολυτελές κόκκινο αυτοκίνητο, ενώ την παράσταση έκλεψε το μαλλί της τραγουδίστριας.

Cassiopeia – Killer Bee


Ανάμεσα τις τραγουδίστριες των Cassiopeia είναι και η χορεύτρια της εκπομπής του Θέμου Αναστασιάδη. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε πριν ένα μήνα και δημιουργός του τραγουδιού τους είναι ο Χρήστος Δάντης.

Ελευθερία Ελευθερίου – Aphrodisiac
Με το “Aphrodisiac” συμμετέχει στην Eurovision η Ελευθερία Ελευθερίου που φορούσε στο clip ένα T-Shirt με φωτογραφία της Ακρόπολης. Την Ελευθερία την γνωρίσαμε μέσα από το X-Factor και είχε ξαναπροσπαθήσει να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, αλλά είχε διαρρεύσει το τραγούδι της με αποτέλεσμα να αποκλειστεί.

Read More

And More