Κ. Μαρτάκης: Οι προετοιμασίες για την Eurovision και η στήριξη από την Παπαρίζου!

Κανένας δεν σταματά, όπως λέει και το τραγούδι του, τον Κώστα Μαρκάτη από την προετοιμασία του για τον ελληνικό τελικό της Eurovision. Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη βραδιά, που θα δώσει σε έναν από τους 4 διαγωνιζόμενους το εισιτήριο για την Κοπεγχάγη, έχει ξεκινήσει και η αγωνία τους κορυφώνεται.

Ο αγαπημένος σου τραγουδιστής βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες και το καθημερινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές ώρες προβών. (Δες αποκλειστικές φωτογραφίες από το fitting που έκανε σε γνωστό οίκο) Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και ο Πέτρος Χόντος τον απαθανάτισε, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Κολωνάκι κάπου ανάμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο Κώστας απολαμβάνει όλη την διαδικασία καθώς αγαπάει πολύ το θεσμό της Eurovision. Πολλές φορές στο παρελθόν είχε εκδηλώσει επιθυμία να πάρει μέρος εκπροσωπώντας τη χώρα μας καθώς το θεωρεί τιμητικό για έναν καλλιτέχνη.

Φέτος, του δίνεται η ευκαιρία να “κονταροχτυπηθεί” με 3 ακόμα αξιόλογες υποψηφιότητες για να βρεθεί σε 58 ημέρες στη Δανία και στον μακροβιότερο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Το τραγούδι του “Κανένας δεν με σταματά”, που κυκλοφορεί από την Platinum Records και έχει ήδη αγαπηθεί πολύ, είναι σε στίχους και μουσική του Ηλία Κόζα. Ο Κώστας έψαχνε πολύ ένα τραγούδι που να του ταιριάζει και θα τον κάνει να αισθάνεται άνετα και το βρήκε!

Έχοντας δίπλα του όλη την ομάδα από την δισκογραφική εταιρεία αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα ρίχνεται γεμάτος αυτοπεποίθηση στη “μάχη” της Τρίτης και επιδιώκει να μας εντυπωσιάσει με το τραγούδι του! Το styling του Κώστα το βράδυ του τελικού θα επιμεληθούν οι Μιχάλης Τσούκας και Μάριος Κυπριώτης.

Την στήριξή της στον Κώστα πάντως δείχνει και η Έλενα Παπαρίζου στα ξένα μέσα όπου έδινε συνεντεύξεις για την δική της συμμετοχή στο Melodifestivalen. Η τραγουδίστρια τόνισε πόσο εκτιμά τον τραγουδιστή και ότι θα ήθελε στο μέλλον να συνεργαστεί μαζί του.

Μπες στο poll του TLIFE και ψήφισε το “Κανένας δεν με σταματά” ή όποιο άλλο τραγούδι σου αρέσει!

Read More

And More