Oι Freaky Fortune και RiskyKidd στο TLIFE! Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη του Rise Up

“Είμαστε κατενθουσιασμένοι”, δηλώνουν στο TLIFE οι Freaky Fortune και ο RiskyKidd λίγο μετά την ανάδειξη του τραγουδιού τους στον ελληνικό τελικό της Eurovision! Το συγκρότημα υποδέχτηκε την νίκη του Rise Up με μεγάλη συγκίνηση και χαρά και δεν σταμάτησαν να πανηγυρίζουν που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό στην Κοπεγχάγη.

Το χειροκρότημα του κοινού όταν βγήκαν να ερμηνεύουν το κομμάτι τους ήταν το πιο δυνατό και αυτό τους έκανε να ανατριχιάσουν, όπως περιγράφουν στο TLIFE!

Στο πλευρό τους είχαν φυσικά όλη την Panik Records και τους καλούς τους φίλους που δεν σταμάτησαν όλο το βράδυ να φωνάζουν για να τους εμψυχώσουν. Στους ξέφρενους πανηγυρισμούς τους συμμετείχε και η Τάμτα, η οποία στήριξε το κομμάτι από την πρώτη στιγμή και είχε κάνει μάλιστα μαζί τους μια unplugged ερμηνεία. Δες εδώ!

Δες όλα όσα δήλωσαν στο TLIFE!

Οι νικητές της βραδιάς ποζάρουν με όλη την ομάδα της Panik Records. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Αρσενάκος που στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες και ήταν δίπλα στο συγκρότημα σε όλη αυτή την πορεία μέχρι τον χθεσινό τελικό.

Freaky Fortune και RiskyKidd τραγουδούν ξανά το Rise up μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και όλο το Acro σηκώθηκε για να χορέψει στο ρυθμό του!

Όλοι τραγουδούσαν Rise up και το party της νίκης ξεκίνησε…

)

Στη σκηνή μετά το τέλος του live ανέβηκαν οι θαυμαστές του group που συνέχισαν να πανηγυρίζουν αγκαλιάζοντας την ομάδα τους και τον μάνατζέρ τους, Γιάννη Κουτσαφτάκη που ήταν συνεχώς δίπλα τους!

)

Read More

And More