Οι celebrities εύχονται στο TLIFE για τη νέα χρονιά!

Την Πρωτοχρονιά θέλουμε πάντα να έχουμε γύρω μας αγαπημένα μας πρόσωπα. Γι’ αυτό κι εμείς, επιλέξαμε τους αγαπημένους μας celebrities και τους ζητήσαμε να μας ευχηθούν για το 2015 και να μας εκμυστηρευτούν τι θέλουν να τους φέρει η νέα χρονιά…

Δούκισσα Νομικού

Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars είναι σίγουρα από τους ανθρώπους που θέλεις να σου κάνουν ποδαρικό σε μία καινούρια χρονιά! Η μοναδική Δούκισσα δεν χάνει ποτέ το χαμόγελό της και είναι πηγή θετικής ενέργειας. Άλλωστε κι εκείνη πιστεύει πολύ σε αυτήν.



“Εύχομαι το 2015 να φέρει σε όλους μας υγεία, θετική σκέψη, χαμόγελα, αγάπη και δύναμη να αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία τη νέα χρονιά!”

Φαίη Σκορδά

Οικογενειακή θα είναι και η Πρωτοχρονιά για την παρουσιάστρια του ANT1. Τα Χριστούγεννα τα πέρασε στους δικούς της στο Κιλκίς μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και τα δυο τους παιδιά, Δημήτρη και Γιάννη αλλά η αλλαγή του χρόνου θα τους βρει στο σπίτι στην Αθήνα.

“Υγεία, αγάπη, έρωτα και παιδικά χαμόγελα… Καλή χρονιά! 2015 φιλιά”

Ρούλα Κορομηλά

Στο σπίτι θα περάσει τις γιορτές και η Ρούλα με αγαπημένα της πρόσωπα στο πλευρό της. Άλλωστε οι φίλοι της είναι πάντα καλοδεχούμενοι και η παρουσιάστρια φροντίζει να χαίρεται καθημερινά την παρέα τους. Η Πρωτοχρονιά είναι ακόμα μία ευκαιρία να ανοίξει το σπίτι της και να μαγειρέψει για αυτούς!

“Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά προσωπική αναγέννηση. Το 2015 να είναι ουσιαστικά για όλο τον κόσμο μια χρονιά ήρεμη δημιουργική, γεμάτη από φως αισιοδοξία, αγάπη κι ευτυχία. Καλή χρονιά!”

Κατερίνα Καινούργιου

Αυτή η Πρωτοχρονιά είναι ακόμα πιο ξεχωριστή για την οικοδέσποινα του «Όλα παίζουν» όπως ξεχωριστή είναι και κάθε χρονιά που περνάει δίπλα τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Αυτές οι γιορτές την βρίσκουν πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη και η νέα χρόνια ελπίζει να τις φέρει ακόμα περισσότερες όμορφες στιγμές.

“Εύχομαι το 2015 να είναι μια υπέροχη χρονιά για όλους! Υγεία πάνω απ’ όλα, χαρά και όμορφες στιγμές… Τα όνειρα σας ευχές μου…”

Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο τραγουδιστής έγινε φέτος Wish Star Sponsor του Make a Wish και δεν θα μπορούσαμε να μην του ζητήσουμε να κάνει κι εκείνος τη δική του ευχή για τη νέα χρονιά. Αυτή που φεύγει θα τον βρει να εργάζεται στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται…

Όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν γύρω μας σίγουρα δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο! Αυτό που θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο είναι Υγεία. Ίσως να ακούγεται κοινότυπο αλλά είναι πολύ σημαντικό. Εύχομαι το 2015 να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους, με πολλά παιδικά χαμόγελα και καλύτερες ημέρες!”

Αγγελική Ηλιάδη

Με τα παιδιά της και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα θα περάσει τη μέρα αυτή η τραγουδίστρια. Ο ερχομός του δεύτερου γιου της έχει κάνει την Αγγελική πολύ ευτυχισμένη και την έχει δέσει ακόμα περισσότερο με το σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου. Πλέον είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια έχοντας τον Μπαμπίνο και το μικρό Βασίλη!

“Χρόνια πολλά! Πάντα επιτυχίες! Εύχομαι για μένα και τους αναγνώστες σας υγεία και ευτυχία! Το νέο έτος να μας φέρει ότι μας έλειψε αυτή τη χρόνια και να μας βρει όλους με ένα μεγάλο και αληθινό χαμόγελο!”

Σίσσυ Φειδά

Ο νέος χρόνος θα την βρει παντρεμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του Γιώργου Ανδρίτσου. Η γνωστή διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων ξέρει να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της και σίγουρα αυτό θα κάνει και μέσα στο 2015!

“Εύχομαι ολόψυχα το 2015 να είναι μια χρονιά με όμορφες και θετικές εκπλήξεις, για όλους μας!”

Ελένη Φουρέιρα

Με νέο έρωτα και νέα ξεκινήματα φαίνεται πως θα βρει το 2015 την τραγουδίστρια. Η Ελένη τολμά και ζει τις στιγμές της και επιθυμεί με τη νέα χρονιά κάθε μία από αυτές να είναι σαν μια γιορτή! Αυτό εύχεται και σε όλους εμάς…

“Εύχομαι σε όλο τον κόσμο χαρά, υγεία και να ζουν την κάθε στιγμή του χρόνου σαν να είναι γιορτή…”

Καλομοίρα

Στην Αμερική την βρίσκει μία ακόμη αλλαγή του χρόνου. Η τραγουδίστρια περνάει όλες αυτές τις μέρες με την οικογένειά της και απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τα διδυμάκια της, Νίκο και Δημήτρη και τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη.

“Ευτυχισμένο το νέο έτος TLIFE! Εύχομαι το 2015 να είναι ακόμα ΠΙΟ εκπληκτικό για όλους! Υγεία, ευτυχία, αγάπη…”

Κώστας Μαρτάκης

Στη δουλειά θα βρει η νέα χρονιά τον τραγουδιστή αφού εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο Κώστας πέρασε όλες τις γιορτές στην Αθήνα αλλά φρόντισε να είναι με αυτούς που αγαπά.

Εύχομαι σε όλους υγεία και αγάπη! Εύχομαι ο νέος χρόνος να μας φέρει αρμονία και χαμόγελα στη ζωή, στη ψυχή μας και σε όλους όσους έχουμε κοντά μας, τους αγαπημένους μας! Καλή χρονιά, σας περιμένουμε όλους στο Ποσειδώνιο, να γιορτάσουμε μαζί!

Μαρία Μπεκατώρου

Με αισιοδοξία βλέπει τη νέα χρονιά η παρουσιάστρια και εύχεται να μην είναι τόσο δύσκολη όσο αυτή που πέρασε. Η Μαρία ελπίζει το 2015 να της φέρει αυτό που θέλει τόσο πολύ και να έχει μόνο θετικά για όλους. Φυσικά, όλες τις γιορτές την πέρασε αχώριστη με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο και έτσι θα περάσει και την Πρωτοχρονιά!

“Θα ήθελα το 2015 να είναι πολύ καλύτερο από τον χρόνο που φεύγει και σε γενικές γραμμές μας στενοχώρησε! Εύχομαι πρώτα και πάνω απ’ όλα υγεία, χαρά, θετική ενέργεια, λιγότερα προβλήματα.. Να αγαπάμε, να αγαπιόμαστε! Να προσφέρουμε, να βοηθάμε και το 2015 να φέρει στον καθένα μας ότι ονειρεύεται!”

Μαίρη Συνατσάκη

Η γλυκιά παρουσιάστρια του ANT1 αναζητά από τη νέα χρονιά τα ουσιαστικά, υγεία και αγκαλιές. Αυτή που πέρασε ήταν δύσκολη για εκείνη αλλά ταυτόχρονα γεμάτη εμπειρίες. Την έκανε πιο δυνατή και έτοιμη να υποδεχτεί το 2015.

“Να σας ευχηθώ τα κλικ να μην έχουν σταματημό και η εμπιστοσύνη που σας δείχνει το κοινό σας μόνο να θεριεύει. Υγεία και αγκαλιές εύχομαι για όλους μας μέσα στο 2015!”

Δέσποινα Καμπούρη

Οικογενειακά θα περάσει τις υπόλοιπες γιορτές η δημοσιογράφος. Η Δέσποινα απολαμβάνει κάθε στιγμή που είναι μαζί με την κόρη της Έλενα και τον σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη. Ειδικά αυτές τις μέρες που έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εκείνους. Η χρονιά που φεύγει θα της μείνει σίγουρα αξέχαστη γιατί ήταν η χρονιά του γάμου της κι αυτή που έχρεται σίγουρα θα είναι για εκείνη γεμάτη αγάπη!

“Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι να έχουν την υγεία τους, να είναι ευτυχισμένοι και όλα τα παιδάκια να ζουν και να μεγαλώνουν με αγάπη, φροντίδα και θαλπωρή, όπως αξίζει σε όλα τα παιδιά του κόσμου.”

Σταματίνα Τσιμτσιλή

“Τις γιορτές θα τις περάσουμε οικογενειακά με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Θα πάμε σε οικογενειακά τραπέζια και αν έχει καλό καιρό ίσως κάνουμε και κάποια αυθημερόν εξόρμηση με τις κορούλες μας”, μας εκμυστηρεύτηκε η παρουσιάστρια του Happy Day. Αυτή η Πρωτοχρονιά θα είναι σίγουρα λοιπόν οικογενειακή υπόθεση και θα την βρει με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τις μικρές Νάγια και Μαίρη.

“Όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, εύχομαι να έχουμε όλοι την υγειά μας… γιατί αν κάνεις ένα σερφάρισμα στο ίντερνετ θα δεις όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο και θα καταλάβεις πως το μόνο που πρέπει να έχεις είναι υγεία.
Τώρα για εμένα, δόξα τω Θεώ μπορώ να πω ότι το 2014 ήταν πολύ γενναιόδωρο μαζί μου. Μου έφερε την δεύτερη κορούλα μου και είδα την Νάγια μου να μεγαλώνει. Οπότε εύχομαι με το νέο χρόνο να χαρώ όλα όσα μου έφερε ο προηγούμενος με τους αγαπημένους μου.”

Ναταλία Γερμανού

Ερωτευμένη και σε νέα τηλεοπτική στέγη θα βρει η νέα χρονιά την παρουσιάστρια. Η Ναταλία έχει αποδείξει ότι ξέρει να επιβιώνει και αυτό που θέλει από το 2015 είναι περισσότερους λόγους για να χαμογελά. Σίγουρα η σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου της δίνει πολλούς και εμείς τις ευχόμαστε να βρει ακόμα περισσότερους.

“Χρόνια καλά, με 2015 λόγους για να χαμογελάμε! Υγεία, αγάπη κι ας αποκτήσουμε όλοι μας αυτό που έχει ο καθένας περισσότερο ανάγκη.”

Δες παρακάτω ποιοι άλλοι αγαπημένοι σου celebrities μας δίνουν ευχές για τη νέα χρονιά…

Read More

And More