Ο χειρουργός της Γ. Φαρμάκη στο ΤLIFE: “Το κορίτσι διέφυγε τον άμεσο κίνδυνο!”

Απίστευτη είναι η είδηση για την αδερφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ, που πυροβολήθηκε από τον Αλέξανδρο Αγγλούπα, πρώην σύντροφο της πρώτης. Η κοπέλα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ και όλο το απόγευμα έδινε μάχη για τη ζωή της. Ευτυχώς το πρωί του Σαββάτου τα πράγματα είναι καλύτερα και όπως όλα δείχνουν η Γωγώ διέφυγε τον άμεσο κίνδυνο.

Η είδηση για το περιστατικό έχει αναστατώσει τον κόσμο της showbiz και οι γονείς και η αδελφή της Όλγα Φαρμάκη είναι συγκλονισμένοι. Όλη η οικογένεια βρίσκεται από χθες στο νοσοκομείο και εύχεται όλα να πάνε καλά.

Δες όλο το χρονικό του ατυχήματος

Ο χειρούργος Στάθης Τσοχαταρίδης, διευθυντής της Β’ χειρουργικής του ΝΙΜΙΤΣ μαζί με τον χειρουργό Διονύση Πινιαλίδη, έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωής της την τελευταία στιγμή, μετά και το δεύτερο χειρουργείο. Μετά το κρίσιμο βράδυ που πέρασε όμως η Γωγώ έχει ξεπεράσει τον άμεσο κίνδυνο και η αιμορραγία έχει σταματήσει.

Δες ποια είναι η Γωγώ Φαρμάκη

Το TLIFE επικοινώνησε με τον κο Τσοχαταρίδη, ο οποίος δήλωσε: “Η κοπέλα είναι καλύτερα. Η αιμορραγία έχει σταματήσει οριστικά και είναι καλύτερα σε όλες τις παραμέτρους. Σχεδόν πήγε να ανοίξει τα μάτια της και να μας μιλήσει, αλλά την ξανακοιμήσαμε για να μην κουράζει τον οργανισμό της. Εγώ είμαι αισιόδοξος”.
Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε: “Είναι ακόμη στην εντατική και θα παραμείνει για καιρό! Δεν αιμορραγεί τώρα αλλά θα ήταν καλό να υπάρχουν στο όνομά της κάποιες φιάλες αίμα και αιμοπετάλια. Το καλό είναι ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και σταθεροποιήθηκε η κατάστασή της. Αυτό που προείχε ήταν να ζήσει!”

Το TLIFE στις δηλώσεις του γιατρού στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ

Read More

And More