Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.11.2011 | 15:52
Εβίτα Τσιλοχρήστου Tweet me @evitatsi

Γ. Φαρμάκη: Η κατάσταση της υγείας της μετά το τρίτο χειρουργείο - Ο γιατρός της στο TLIFE

Γ. Φαρμάκη: Η κατάσταση της υγείας της μετά το τρίτο χειρουργείο - Ο γιατρός της στο TLIFE
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
O γιατρός της Γωγώς Φαρμάκη, μίλησε στο TLIFE για την εξέλιξη της υγείας της. Η Γωγώ, αδελφή της Όλγας Φαρμάκη από τα ξημερώματα της Παρασκευής βρίσκεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ. Η κοπέλα που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον γνωστό επιχειρηματία και σύντροφο της αδελφής της Αλέξανδρο Αγγλούπα κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της, λίγο πριν ανοίξει τα φτερά της για να πετάξει στο εξωτερικό.Ο γιατρός που της έσωσε τη ζωή κάνοντας το δεύτερο χειρουργείο και που την παρακολουθεί στενά, Στάθης Τσοχαταρίδης, μίλησε στο TLIFE:

"Το τρίτο χειρουργείο που έγινε το πρωί πήγε πολύ καλά. Την καθαρίσαμε και την κλείσαμε. Όλα πήγαν όπως τα περιμέναμε. Ο εντατικολόγος ίσως την ξυπνήσει αύριο κιόλας. Είναι πολύ πιθανό. Σήμερα ήταν όλοι στο νοοκομείο! Γονείς, αδερφή και πολλές φίλες της! Χάρηκαν οι άνθρωποι..."

Πριν γίνει το τρίτο χειρουργείο ο κος Τσοχαταρίδης είχε επίσης μιλήσει στο TLIFE για την πορεία της και για το τι επρόκειτο να γίνει στο χειρουργείο:

"Είναι καλύτερα. Δεν είναι κάτι σοβαρό το σημερινό. Πρόκειται να βγάλουμε όσα είχαμε βάλει στην κοιλιά της ώστε να σταματήσει η αιμορραγία. Στην ουσία θα κάνουμε μια αποκατάσταση, δεν είναι χειρουργείο. Θα βγάλουμε τα υλικά, θα πλύνουμε την κοιλιά και θα την κλείσουμε. Η πύλη εισόδου της σφαίρας ήταν από το πόδι και πέρασε στη λεκάνη. Γι'αυτό είχε εκεί αιμορραγία.

Η σφαίρα δεν θα βγει ακόμη. Δεν χρειάζεται επί του παρόντος. Δεν μας απασχολεί η σφαίρα τώρα. Είναι κάπου σφηνωμένη. Η Γωγώ μετά το τρίτο χειρουργείο θα αποσωληνωθεί σταδιακά. Σε δύο με τρεις μέρες θα αποσωληνωθεί και σιγά σιγά θα ξυπνήσει. Μετά θα την πάμε πάνω στα δωμάτια. Θα βγει από την εντατική Θεού θέλοντος. Αίμα ζητήσαμε να υπάρχει προληπτικά. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Οι γονείς της Γωγώς ανησυχούν φυσικά. Και ο πατέρας του Αλέξανδρου Αγγλούπα είναι καθημερινά εκεί και κλαίει ο άνθρωπος. Εγώ είμαι αισιόδοξος. Τον κίνδυνο πιστεύω ότι τον ξεπέρασε. Μπορούν να συμβούν λοιμώξεις κλπ αλλά όλα αυτά αντιμετωπίζονται."Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10