Η συγκίνηση του γιατρού της Γ. Φαρμάκη που πυροβολήθηκε: Σήμερα με πήρε η ίδια τηλέφωνο!

Το χαμόγελο φαίνεται πως επιστρέφει και πάλι στα χείλη της οικογένειας Φαρμάκη. Η Γωγώ μετά από τρία χειρουργεία και μία εβδομάδα διασωληνωμένη στην εντατική του νοσοκομείου ΝΙΜΙΤΣ, απέκτησε ξανά πλήρως τις αισθήσεις της και όπως όλα δείχνουν τη Δευτέρα θα μεταφερθεί κανονικά σε δωμάτιο!

Ο γιατρός της, Στάθης Τσοχαταρίδης μίλησε στο χθες TLIFE για αυτή την ευχάριστη πορεία της κατάστασης της υγείας της: “Η κοπέλα μου τηλεφώνησε το πρωί! Ήμουν εκτός Αθηνών σε ένα βουνό και οι αδερφές του νοσοκομείου θέλησαν να μου κάνουν έκπληξη! Με πήραν στο τηλέφωνο και μου έδωσαν την ίδια τη Γωγώ! Συγκινηθήκαμε αμφότεροι! Μου είπε ευχαριστώ πάρα πολύ και ότι θέλει να με γνωρίσει,εντάξει δεν με ξέρει η κοπέλα.

Είναι μια χαρά, απύρετη… Από Δευτέρα θα τη μεταφέρουμε στα πάνω δωμάτια. Θα βγει από την εντατική. Πιστεύω τελειώσαμε! Κι ας διαδίδανε ότι θα μείνει φυτό… Το καλό είναι ότι δεν έχει καμία άλλη βλάβη. Θα τη δω αύριο και τη Δευτέρα θα την πάρω πάνω. Η Γωγώ περπατάει κανονικά! Έχει ένα καταγματάκι μικρό, θα το δω είναι ορθοπεδικό θέμα, όχι κάτι σοβαρό. Διανοητικά είναι μια χαρά, κινητικά προβλήματα δεν έχει… Όλα είναι καλά!”

Από το πλευρό της Γωγώς δεν λείπουν στιγμή οι γονείς της αλλά και η αδερφή της, Όλγα.

Read More

And More