H Γ. Φαρμάκη μιλά στο TLIFE για πρώτη φορά μετά τον πυροβολισμό και τη νοσηλεία της!

O εφιάλτης του 25χρονου κοριτσιού τελείωσε κι επίσημα. Η Γωγώ Φαρμάκη βρίσκεται στο σπίτι της και χαμογελά ξανά! Χθες το μεσημέρι πήρε εξιτήριο και με τη συνοδεία των γονιών της και του θείου βρέθηκε στον προσωπικό της χώρο, μετά από 40 ημέρες!


Η ίδια μίλησε λίγο μετά την έξοδο της από το νοσοκομείο στο TLIFE και ακούστηκε πολύ ευτυχισμένη:
“Είμαι πολύ καλά, νιώθω μια χαρά. Είμαι στο σπίτι μου, με την οικογένειά μου και όλα είναι μια χαρά. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για το ενδιαφέρον.

Για το τι σκέφτομαι και για τα σχέδιά μου είναι λίγο νωρίς να μιλήσω. Είναι η πρώτη μέρα που βγήκα από το νοσοκομείο, τα πράγματα είναι περίεργα και τα συναισθήματά μου ανάμεικτα. Σύντομα όμως θα μιλήσω αναλυτικότερα για όλα!”

H Γωγώ μετά από όλα όσα τράβηξε, μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε και τα τέσσερα χειρουγεία, μπορεί και χαμογελάει ξανά και λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς της Στάθη Τσοχαταρίδη και Διονύση Πυνιαλίδη.

Στο TLIFE μίλησε νωρίτερα και ο κος Τσοχαταρίδης: “Σήμερα πήρε εξιτήριο η Γωγώ. Εγώ θα την παρακολουθώ όποτε χρειάζεται κάθε δέκα μέρες με ένα μήνα περίπου. Ανάλογα με την πορεία της υγείας της.”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εμείς της ευχόμαστε περαστικά και να τα θυμάται όλα σαν ένα κακό όνειρο!


H Γωγώ Φαρμάκη με τον γιατρό της Διονύση Πυνιαλίδη! (πηγή φωτογραφίας: Espresso)

Read More

And More