Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.05.2013 | 21:23
Μαρία Ρουμελιώτου Tweet me @mroumeliotou

Ο ηθοποιός Φώτης Σπύρος, μιλά αποκλειστικά στο TLIFE για την περιπέτειά του στα κρατητήρια της Θήβας

Ο ηθοποιός Φώτης Σπύρος, μιλά αποκλειστικά στο TLIFE για την περιπέτειά του στα κρατητήρια της Θήβας
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε τη Μεγάλη Εβδομάδα, ο γνωστός ηθοποιός Φώτης Σπύρος. Ο αγαπημένος ηθοποιός πέρασε δυο μέρες στο κρατητήριο για καταδικαστική απόφαση που εκκρεμούσε εις βάρος του από το 2008 και για την οποία ο ίδιος, δεν είχε ενημερωθεί ποτέ γιατί δεν του παραδόθηκε ποτέ.

Ο Φώτης μιλά για πρώτη φορά στο TLIFE για αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία. Αντί να βρεθεί στο εξοχικό του για τις γιορτές του Πάσχα, βρέθηκε ξαφνικά στο κρατητήριο της Θήβας σε ένα κελί χωρητικότητας 12 ατόμων που όμως υπήρχαν μέσα 40 άτομα! Κι όλα αυτά για ένα μικρό χρέος προς το δημόσιο που προήλθε από μια κλήση!

 

 Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... "Πήγαινα στο εξοχικό μου όταν κάποια στιγμή ξεκόλησε ένα εξάρτημα από το αυτοκίνητό μου και χτύπησε το αυτοκίνητο που ερχόταν από πίσω μου" λέει στο TLIFE, ο γνωστός ηθοποιός. "Εκείνη τη στιγμή εγώ δεν κατάλαβα τίποτα και συνέχισα την πορεία μου. Ο άνθρωπος όμως που χτύπησε το εξάρτημα κάλεσε την τροχαία - και καλά έκανε ο άνθρωπος- με αποτέλεσμα να με σταματήσει και να πάμε για εξακρίβωση στοιχείων στο αστυνομικό τμήμα".Εκεί ήταν που άρχισε ο ...γολγοθάς του ηθοποιού αφού στην εξακρίβωση στοιχείων η αστυνομία διαπίστωσε ότι εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από καταδικαστική απόφαση του 2008.

" Είχα δικαστεί και καταδικαστεί ερήμην μου για μια εκκρεμή υπόθεση στην εφορία για την οποία δεν είχα ενημερωθεί ποτέ" εξηγεί ο Φώτης στο TLIFE. "Το ποσό ήταν πολύ μικρό απλά εγώ δεν ενημερώθηκα ποτέ. Το περιστατικό έγινε Μ. Τρίτη το βράδυ. Επειδή την Μεγάλη Τετάρτη ήταν Πρωτομαγιά και την Μ. Πέμπτη ο εισαγγελέας Θηβών δεν μπορούσε να διευθετήσει την υπόθεση μου γιατί η απόφαση είχε εκδοθεί από δικαστήριο των Αθηνών, πέρασα στη φυλακή δυο μέρες και δυο νύχτες!  Θέλω να τονίσω πως οι αστυνομικοί, του αστυνομικού τμήματος Θήβας, μου φέρθηκαν κάτι παραπάνω από άψογα. Μου φέρθηκαν ανθρώπινα.Όχι μόνο σε μένα αλλά και σε όλους τους κρατούμενους. Βέβαια ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Σε ένα κελί που χωράνε 12 άνθρωποι είμασταν 40 αλλά δυστυχώς έτσι είναι η Ελλάδα."Αυτό που με σόκαρε ήταν ένας άνθρωπος δίπλα μου που έπαθε κρίση επιληψίας. Δεν ήξερα τι να κάνω"...."Ευτυχώς δικοί μου άνθρωποι , ο πατέρας μου αλλά και η φίλη μου ηθοποιός και δικηγόρος  Βίκυ Πρωτογεράκη έτρεξαν και με βοήθησαν και βγήκα από τη φυλακή. Αλλιώς  λόγω αργιών, θα έμενα άλλες πέντε ημέρες μέσα και θα έκανα Πάσχα στο κρατητήριο"! 

Τελικά ο Φώτης έκανε Πάσχα στο εξοχικό του και με την οικογένειά του. Η υπόθεση του διευθετήθηκε, αφού προέβη σε διακανονισμό του χρέους ενώ κλείνοντας τη συνέντευξη ευχήθηκε γελώντας: " Εύχομαι αυτό που έπαθα να μη συμβεί σε κανέναν"!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10