Ε. Φουρέιρα στο TLIFE: “Αφιερώνουμε τη νίκη στα παιδιά των Special Olympics”!

Πολύ συγκινημένη και χαρούμενη, η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στο TLIFE για τη μεγάλη νίκη της στον τελικό του “Just the 2 of us” και για την εμπειρία της μέσα στο παιχνίδι.

“Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη. Περάσαμε πολύ όμορφα απόψε. Χαιρόμαστε που βοηθήσαμε γι’ αυτόν το φιλανθρωπικό σκοπό και χαιρόμαστε τόσο εγώ, όσο και ο Παναγιώτης που το κοινό μας έδειξε την αγάπη του και μας έδωσε την πρώτη θέση.”, είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα, λίγο μετά το τέλος της βραδιάς.
Η ίδια δήλωσε πολύ συγκινημένη που κατάφεραν να μαζέψουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τα Special Olympics και αφιέρωσε τη νίκη της σε αυτά τα παιδιά. “Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη που κερδίσαμε και αφιερώνουμε αυτό το βραβείο στα παιδιά των Special Olympics”, σημείωσε η νεαρή τραγουδίστρια.
Ποια είναι όμως, η γεύση που της αφήνει η εμπειρία στο “Just the 2 of us”;
“Πέρασα πολύ όμορφα αυτούς τους 3 μήνες μέσα στο παιχνίδι. Από την αρχή το είχα μπει με πολύ θετική ενέργεια, αλλά όσο προχωρούσαν τα live δενόμασταν περισσότερο με τον Παναγιώτη και γίναμε πολύ καλή ομάδα”, είπε και πρόσθεσε: “Στην αρχή είχα λίγο άγχος, γιατί κι εγώ είμαι ακόμη στα πρώτα μου βήματα, αλλά στην πορεία χαλάρωσα και πέρασα πολύ όμορφα”.

Read More

And More