Ε. Φουρέιρα: Η ανατρεπτική εμφάνιση και οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα με Α. Ρέμο – Σ. Ρόκκο!

Τρέχει και δεν φθάνει τον τελευταίο καιρό η Ελένη Φουρέιρα , που βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν και τα επαγγελματικά της να βρίσκονται στην καλύτερη τους στιγμή. Η γνωστή τραγουδίστρια που ξεσηκώνει το κοινό σε κάθε της εμφάνιση βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες επαγγελματικές περιόδους της ζωής της.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνάντησε το Σάββατο στα καταστήματα Public του Metro Mall, όπου παρουσίασε το νέο της άλμπουμ “Τι πονηρό μου ζητάς” και υπέγραψε αυτόγραφα για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους και θαυμαστές της. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του εμπορικού συγκροτήματος ήταν ασφυκτικά γεμάτος από κόσμο και πολλοί από τους θαυμαστές της Ελένης ήταν εκεί από νωρίς για να την συναντήσουν.

Εκείνη με casual σικ εμφάνιση και το νέο εντυπωσιακό λουκ στα μαλλιά της, βρέθηκε σύντομα κοντά τους και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη από την αγάπη που δέχτηκε. Αφού υπέγραψε τα αυτόγραφα, η Ελένη είχε και μια έκπληξη για τους φίλους της, καθώς τραγούδησε live μερικές από τις νέες της επιτυχίες.

Εκτός, από την προώθηση της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς της, η σέξυ Ελένη ετοιμάζεται πυρετωδώς και για την έναρξη των εμφανίσεων της με τον Αντώνη Ρέμο και τον Στέλιο Ρόκκο στο Αθηνών Αρένα. Η γνωστή ερμηνεύτρια θα συνεργαστεί με δυο από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες τραγουδιστές σε ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου.

Δες φωτογραφίες από την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην παρουσίαση του άλμπουμ της:

Read More

And More