Συνεργασία έκπληξη για Ε. Φουρέιρα και Π. Πετράκη!

Μια μοναδική συνεργασία που θα συζητηθεί πολύ πραγματοποίησαν η σέξυ τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα και ο γνωστός ηθοποιός Παναγιώτης Πετράκης. Το αγαπημένο δίδυμο από το “Just the 2 of us” αποφάσισε να μεταφέρει την καλή χημεία του σε ένα μοναδικό τραγούδι που βρίσκεται στον πρώτο προσωπικό δίσκο της Ελένης.

Οι φωνές τους ταίριαξαν από την αρχή και με την παρουσία τους έβαλαν “φωτιά” στη σκηνή, από το πρώτο κιόλας live του παιχνιδιού. Έτσι, στον πρώτο ολοκληρωμένο προσωπικό δίσκο της Ελένης Φουρέιρα, που ξεκίνησε να κυκλοφορεί με το περιοδικό “Τηλέραμα”, βρίσκεται και το νέο ντουέτο “Σημάδια” που ερμηνέυει με τον Παναγιώτη Πετράκη.

Πρόκειται για ένα δυνατό κομμάτι σε dance ρυθμούς που θα γίνει το hit το χειμώνα και αναμένεται να παίζεται σε όλα τα club της χώρας.
Το TLIFE επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Πετράκη, λίγο πριν βγει στη σκηνή στο θέατρο “Πόρτα” που πρωταγωνιστεί στο “Μαίρη Μαίρη” και τον ρώτησε γι’ αυτήν τη συνεργασία!
Το τραγούδι “Σημάδια” που ερμηνεύουμε με την Ελένη Φουρέιρα είναι ένα δροσερό καινούριο κομμάτι, που θα αρέσει πολύ στον κόσμο και στο νεανικό κοινό. Το ετοιμάσαμε με πολύ κέφι και αγάπη και σε λίγο καιρό θα κάνουμε και το video clip του κομματιού”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τη συνεργασία με την Ελένη Φουρέιρα και το αν υπάρχει χημεία μεταξύ τους ο ίδιος απάντησε πολύ θετικά. “Η χημεία με την Ελένη Φουρέιρα είναι μεγάλη και αυτό φαίνεται και στη σκηνή του “Just the 2 of us”, κάθε φορά που ερμηνέυουμε ένα τραγούδι. Συνενοούμαστε άψογα και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Η συνεργασία μαζί της, αλλά και με τις Μέλισσες, που έγραψαν τους στίχους και τη μουσική ήταν εξαιρετική”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Ακού εδώ το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα και του Παναγιώτη Πετράκη:

Πώς σου φαίνεται;

Read More

And More