Β. Τσεκούρα- Θ.Παπαλουκάς: Just Married! Δες τους διάσημους καλεσμένους του γάμου τους!

Όρκους αιώνιας αγάπης αντάλλαξαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ ο διεθνής παίκτης του μπάσκετ Θοδωρής Παπαλουκάς και η αγαπημένη του, η γυμνάστρια και μοντέλο Βασιλική Τσεκούρα.

Ο γάμος έγινε στον Ιερό Νάο του Αγίου Σεραφείμ στο κτήμα Νάσιουτζικ. Το ζευγάρι πήγε από νωρίς στο κτήμα για τις ετοιμασίες της τελετής. Το μακιγιάζ της νύφης επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος ενώ για την πιο λαμπερή μέρα της ζωής της, η Βασιλική επέλεξε να φορέσει νυφικό που σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη η σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη. Ενώ τη φωτογράφηση και τη σκηνοθεσία του βίντεο του γάμου, ανέλαβε ο Θωμάς Χρυσοχοΐδης.

Από τις 7.30 το απόγευμα άρχισαν να καταφθάνουν στα Σπάτα οι φίλοι και οι συγγενείς του ζευγαριού. Όπως ήταν φυσικό πολλοί από τους καλεσμένους που έσπευσαν να ευχηθούν στο ζευγάρι ήταν από το χώρο του αθλητισμού και της showbiz.

H μέλλουσα μανούλα Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα

Η Νεσχάμ Μουλαζίν αγαπημένη φίλη της νύφης

Η Ράνια Θρασκιά με τον σύζυγό της

H Νόνη Δούνια με τον σύζυγό της

Η φίλη της νύφης και 6,5 μηνών έγκυος Τζένη Τζιβεριώτη

Το μοντέλο Στέλλα Δημητρίου

Μετά το γάμο το ζευγάρι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κτήματος θα γιορτάσει με τους καλεσμένους τον γάμο τους. Το ζευγάρι έχει επιλέξει το κόνσεπτ του στολισμού να είναι άκρως παραδοσιακό.

Η Άντζελα Ευριπίδη

H Δέσποινα Καμπούρη με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη

Η Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη

Η Έλενα Ντάβλα με τον σύζυγό της Γιώργο

Μπορεί το ζευγάρι να μην βγήκε έξω να φωτογραφηθεί αλλά έδωσε στο TLIFE τη μπομπονιέρα του γάμου τους! Να ζήσουν!

Read More

And More