Πίσω στην κορυφή της σελίδας
05.12.2011 | 17:03
Μαρία Ρουμελιώτου Tweet me @mroumeliotou

Το ξέσπασμα του Λ. Γαβαλά στο TLIFE: "Αφήστε με να διορθώσω τα λάθη μου"!

Το ξέσπασμα του Λ. Γαβαλά στο TLIFE: Αφήστε με να διορθώσω τα λάθη μου!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Δυο μέρες μετά την περιπέτειά του, και τις δύσκολες ώρες που  πέρασε, όταν συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη για χρέη στο Δημόσιο,  ο γνωστός επιχειρηματίας της μόδας και παρουσιαστής του FAB5 Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο TLIFE για όσα έγιναν!

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να σηκώσει το τηλέφωνό του. Όμως το έκανε! Και μας μίλησε... Ενώ κάποιοι άλλοι εξαφανίζονται... Δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις... Αλλά τελικά ξέσπασε....  λέγοντας χαρακτηριστικά: “Αφήστέ με να διορθώσω τα λάθη μου”.

Τον ακούσαμε αναστατωμένο και στεναχωρημένο. Δεδομένου ότι η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν μίλησε για την σύλληψη αλλά έβγαλε μια κραυγή αγωνίας για τα οικονομικά προβλήματα της χώρας και των Ελλήνων επιχειρηματιών και όχι μόνο.

"Η χώρα πρέπει να αφήσει τους ανθρώπους της να ορθοποδήσουν. Αφήστέ με να διορθώσω τα λάθη μου. Εγώ πληρώνω τώρα και λάθη άλλων. Δεν είναι μόνο τα δικά μου."

Ο γνωστός επιχειρηματίας συνέχισε, λέγοντας ότι όλη η χώρα έχει οικονομικό πρόβλημα και ότι δεν είναι ο μόνος με προβλήματα οικονομικής φύσεως. Απλά εκείνος έτυχε να είναι γνωστός.

                         Το ξέσπασμα για τα καυστικά σχόλια για τις βραδινές του εξόδους!
 
Έκείνο που θέλησε να σχολιάσει πριν προλάβουμε να τον ρωτήσουμε ήταν τα καυστικά σχόλια που ακούστηκαν μετά τη σύλληψη του από πολλούς για τις δημόσιες εμφανίσεις του και τις κοσμικές βραδινές εξόδους του."Με κατηγόρησαν ότι παρά τα προβλήματα βγαίνω έξω! Μα εγώ είμαι άνθρωπος του Lifestyle. Πως θα δώσω ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους επενδυτές και στους ξένους; Αν ήμουν αγρότης, θα πήγαινα στο χωράφι μου! Αλλά είμαι άνθρωπος του lifestyle, πρέπει να στείλω ένα θετικό μήνυμα αισιοδοξίας προς τα έξω. Θέλω να προσπαθήσω να κάνω διορθώσεις σε  όσα  έγιναν!"
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10