Ανδρέας Γεωργίου: Τι είπε στο TLIFE για το απόσπασμα του “Μπρούσκο” στην εκπομπή της Ellen DeGeneres;

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Ανδρέα Γεωργίου και όλη την ομάδα του “Μπρούσκο”, της γνωστής τηλεοπτικής σειράς του Ant1. Η Ellen DeGeneres παρουσίασε στην εκπομπή της ένα απόσπασμα της σειράς, που την δείχνει να πρωταγωνιστεί.
Το απόσπασμα έδειχνε τον Διαμαντή να κοιτά τη φωτογραφία του χαμένου ερωτά του αναπολώντας το παρελθόν, μονάχα που στη φωτογραφία αυτή, ήταν η Ellen DeGeneres στα νεανικά της χρόνια!
Το κοινό και η ίδια η παρουσιάστρια ξέσπασαν σε γέλια. Η Ellen, με το χαρακτηριστικό της χιούμορ τόνισε πως δεν πρόκειται “ποτέ μα ποτέ να τα ξαναβρεί” με τον εν λόγω κύριο.


Το TLIFE επικοινώνησε με τον σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της σειράς, που βρίσκεται για γυρίσματα στην Κύπρο και μας αποκάλυψε όλα όσα έγιναν.
Ο γνωστός ηθοποιός διακόπτοντας για λίγο το γύρισμα, μας μίλησε για αυτήν την ευχάριστη έκπληξη, ανέφερε πως αυτό έγινε χωρίς να το σχεδιάσουν και δήλωσε πως στην αρχή νόμιζε πως ήταν μοντάζ.
“Όλο αυτό που έγινε ήταν πολύ διασκεδαστικό και μου άρεσε που η Ellen DeGeneres το αντιμετώπισε με χιούμορ. Για εμάς ήταν πολύ περίεργο που είδαμε έστω και ένα πλάνο μας να παίζει σε ένα τόσο επιτυχημένο show σε όλον τον κόσμο”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ήταν τυχαία η επιλογή της φωτογραφίας;
“Δεν ήταν εντελώς τυχαία επιλογή. Δεν ξέραμε ότι είναι η Ellen σε νεανική ηλικία. Απλώς επιλέξαμε τη φωτογραφία για το βλέμμα της κοπέλας στη φωτογραφία καθώς μας ταίριαζε στην ηρωίδα που ήταν μητέρα των δίδυμων αδελφών στη σειρά. Την επιλέξαμε μέσα από πέντε φωτογραφίες και έτυχε να είναι αυτή”.
Πώς αντιδράσατε όταν είδατε το video από την εκπομπή για πρώτη φορά;
“Στην αρχή νομίζαμε πως ήταν μονταρισμένο video και δεν πιστέψαμε ότι είναι αληθινό. Όταν είδαμε την έκταση που πήρε το θέμα, είδα την εκπομπή και κατάλαβα πως ήταν αληθινό και γελάσαμε και εμείς μαζί της”.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ανδρέας Γεωργίου, μέσα από το λογαριασμό του στο twitter απάντησε στη διάσημη παρουσιάστρια: “Αγαπητή Ellen είμαι ο Ανδρέας Γεωργίου, παραγωγός, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της σειράς Μπρούσκο. Πρέπει να ξέρεις πως υποδύεσαι μια αναίσθητη μητέρα δυο αγοριών. Επιπλέον, είσαι ιδιοκτήτρια μια εταιρείας κρασιού. Μήπως ήρθε η ώρα να συναντήσεις τους γιους σου;”

Σας απάντησε στο tweet που της κάνατε;
“Προς το παρόν είμαστε ακόμη στο γύρισμα και δεν ξέρω. Εμείς της απαντήσαμε αναλόγως και της είπαμε ποια είναι η ηρωίδα στη σειρά και θα δούμε”.

Read More

And More