Γιάννης Καζανίδης: Ο γνωστός Pr μας δείχνει τις γωνίες του σπιτιού του, με θέα την Ακρόπολη! Φωτογραφίες

Από τους πιο παλιούς PR Manager, ο Γιάννης Καζανίδης, έχει γνωρίσει και συνεργαστεί, με τις πιο διάσημες προσωπικότητες της ελληνικής showbiz. Eυγενικός, gentleman έχει καταφέρει να γίνει o αγαπημένος των celebrities, εδώ και πολλά χρόνια.

Σήμερα ο Γιάννης Καζανίδης ανοίγει τις πόρτες του σπιτιού του στο φωτογραφικό φακό του TLIFE και μας ξεναγεί στις όμορφες γωνιές του ενώ εξομολογείται πως αντιμετώπισε την τεράστια κρίση στον χώρο του managment, η κρίση η οποία ισοπέδωσε τους τζίρους! Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Το σπίτι του, έχει θέα την Ακρόπολη – κάτι που ήταν το όνειρό του από παλιά- και το έχει διακοσμήσει με αγαπημένα αντικείμενα που αγόρασε στα ταξίδια του, κυρίως από την Ασία

-Ποιον celebrity που έχεις γνωρίσει είχε τον χειρότερο χαρακτήρα; Σου έκανε δηλαδή αρνητική εντύπωση;

Νομίζω ότι αυτή που κρατάει τα πρωτεία by far είναι η Naomi Campbell. Την είχα γνωρίσει πρώτη φορά τη δεκαετία του ’90 σαν καλεσμένη σε επιδείξη του Βασίλειου Κωστέτσου μαζί με τη Linda Evangelista και τη Christy Turlington. Οι Έλληνες celebrities πιστεύω στο σύνολο τους, εκτός εξαιρέσεων, έχουν έναν υπέροχο μεσογειακό και ελληνικό χαρακτήρα με πολλές δόσεις φιλότιμου.
-Έχεις πολλούς φίλους. Έχεις εχθρούς;
Έχω πάρα πολλούς φίλους που στα δύσκολα με βοήθησαν πραγματικά. Εχθρούς δεν θα έλεγα ότι έχω απλά υπάρχουν άνθρωποι που με συμπαθούν λιγότερο απ’ ότι οι καλοί μου φίλοι.
Πόσο κακό έχει κάνει η κρίση στο χώρο των δημοσίων σχέσεων;
Νομίζω ότι έχει κάνει τεράστιο κακό. Παρατηρήθηκε 90% πτώση στη διοργάνωση events στο management και στο image making. Αλλά στις δύσκολες στιγμές φαίνεται ο καπετάνιος.

Έχεις δουλέψει με τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στις ένδοξες μέρες του lifestyle. Σε ενοχλεί που αυτά έχουν τελειώσει;
Τα ονόματα και οι αξίες δεν έχουν τελειώσει. Απλά την περίοδο της κρίσης υπήρχε απόλυτη ισοπέδωση και βλέπουμε σε όλα τα επίπεδα στην τηλεόραση, στην πολιτική και στις τέχνες την ανάδυση των φελλών.
-Σε ξέχασαν οι “φίλοι” που βοήθησες στο παρελθόν;
Οι φίλοι μου με συγκίνησαν πραγματικά την περίοδο της μεγάλης κρίσης του ’11-’12, με την αμέριστη συμπαράσταση τους στο πρόσωπό μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Περιπτώσεις αχαριστίας πάντα υπάρχουν όπως όταν ανακάλυψα ένα μοντέλο και το βοήθησα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και μετέπειτα σε συνεντεύξεις του δεν αναφέρει το όνομα μου. Ισχύει το παλιό ρητό Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος
Ποια ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής σου; Ένιωσες ποτέ να απογοητεύεσαι;
Το καλοκαίρι του ’12 όταν το 90% των πελατών μου και των φίλων μου βρίσκονταν όπως και εγώ σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.
-Ποια κυρία από τη ελληνική showbiz, θεωρείς πραγματική σταρ;
Τη Μαρινέλλα, τη μεγάλη κυρία του τραγουδιού, τη Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη για το δυναμισμό της και για τα όσα πρόσφερε στους Ολυμπιακούς αγώνες αλλά και τις αγαπημένες μου φίλες Μιμή Ντενίση, Βάνα Μπάρμπα, Άννα Βίσση και Νατάσα Θεοδωρίδου.
-Είσαι σπιτόγατος; Μίλησέ μας για το σπίτι σου και τη διακόσμηση. Την έχεις κάνει ο ίδιος; Ποια είναι η αγαπημένη σου γωνιά στο σπίτι σου.
Το σπίτι μου το έκανα όπως και πάρα πολλοί Έλληνες τη χρυσή εποχή του ’05 – ’06 ρίχνοντας πάρα πολλά χρήματα απ’ αυτά που κέρδιζα τότε. Τη διακόσμηση έχει επιμεληθεί ο εξαίρετος διακοσμητής Νίκος Τζελέπης. Απλά έχω βάλει και εγώ την πινελιά μου με πράγματα που έχω φέρει από τα ταξίδια μου σε όλο τον κόσμο και κυρίως από την Ασία. Η αγαπημένη μου γωνιά είναι το κρεβάτι μου που έχει κάδρο τον Παρθενώνα. Ονειρευόμουν από μικρός να έχω ένα σπίτι με θέα την Ακρόπολη.
-Τι σημαίνει ο έρωτας στη ζωή σου; Σε έχουν προδώσει;
Πάρα πολλά! Ο έρωτας σου δίνει ζωή και έμπνευση τόσο στη δουλειά σου όσο και στον ψυχισμό σου. Μπορεί να προδόθηκα αλλά δεν το πήρα χαμπάρι.
-Ποιο είναι το χειρότερο ψέμα που έχεις πει για χάρη της δουλειάς σου;
Κάποια στιγμή σε μια μεγάλη επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου στο Μαραθώνα με καλεσμένη την Kate Moss, έκανα κρίση λιποθυμίας για να μπορέσει να γίνει η επίδειξη. Δεν ήταν απλά ένα ψέμα αλλά κανονική θεατρική παράσταση.
Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει σε επίπεδο αγορών; Το μεγαλύτερό σου έξοδο.
Το μεγαλύτερο μου έξοδο είναι το σπίτι μου. Εκεί επένδυσα πάρα πολλά χρήματα και βέβαια το μεγάλο μου πάθος για τα ταξίδια. Σε επίπεδο αγορών είμαι πολύ φειδωλός και συνήθως ψωνίζω ρούχα από Έλληνες σχεδιαστές που είναι πολύ οικονομικά και δίνω περισσότερη βάση και χρήματα στα αξεσουάρ. Έχω μία υπέροχη συλλογή από ποσέτ που λατρεύω να φοράω καθώς έχω 10 χρόνια να βάλω γραβάτα παρότι έχω μια τεράστια συλλογή.

Read More

And More