Α. Γκλέτσος στο TLIFE: “Τους έδωσα τα χέρια να μου περάσουν χειροπέδες, αλλά δεν το έκαναν”!

Αποφασισμένος να υπερασπιστεί τους κατοίκους της Στυλίδας εμφανίστηκε ο δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος. Ο ίδιος αποκάλυψε στο TLIFE ότι αύριο το πρωί θα δώσει σε λειτουργία τους δρόμους, για να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της περιοχής.

“Αύριο, γύρω στις 7 με 8 το πρωί, θα δώσουμε σε λειτουργία τους δρόμους, για να μπορούν οι κάτοικοι να πηγαίνουν στα σπίτια τους χωρίς να πληρώνουν διόδια”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Το Δημόσιο, σύμφωνα με τη σύμβαση που έχει υπογράψει, έπρεπε να έχει φτιάξει τους δρόμους και δεν τους έφτιαξε. Μας κοινοποίησαν ότι οι κάρτες ελεύθερης εισόδου λήγουν απόψε το βράδυ και οφείλουμε να κάνουμε κάτι. Δεν μπορούμε να πληρώνουμε χαράτσι για να πάμε από το ένα σημέιο της πόλης στο άλλο. Ούτε μπορούν οι άνθρωποι που δουλεύουν σε χωράφια και μαζεύουν τον καρπό τους να πληρώνουν 20 φορές την ημέρα διόδια”.
Ακόμη, ο ίδιος δήλωσε πως ήρθε η αστυνομία να τον συλλάβει, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε. “Η αστυνομία ήρθε να συλλάβει τον Δήμαρχο, τους έδωσα τα χέρια να μου περάσουν χειροπέδες, αλλά μου είπαν: “όχι Δήμαρχε δεν μπορούμε να σε συλλάβουμε” και έφυγαν”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η αύξηση των διοδίων, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν ανανέωσε την ειδική κάρτα, με την οποία οι κάτοικοι της Στυλίδας δικαιούνταν ελεύθερη διέλευση από τα διόδια Πελασγίας, εξαγρίωσε τους κατοίκους, οι οποίοι φαίνεται πως πρέπει να πληρώσουν διόδια για να πάνε στις δουλειές τους και τα χωράφια τους.

Έτσι, ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος προσπάθησε μαζί με επιτροπή κατοίκων της περιοχής και με την συνδρομή μεγάλων οχημάτων να ανοίξουν παρακαμπτήρια οδό κοντά στα διόδια Πελασγίας, προκειμένου να διευκολύνουν την μετακίνηση των κατοίκων. Ενώ, αύριο, φαίνεται πως θα προχωρήσει στο άνοιγμα και την παράδοση των δρόμων στο κοινό.

Read More

And More