Το οδοιπορικό του TLIFE στη Νάξο για την βάφτιση του γιου του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα της Ελλάδας. Από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς αφού τα γραφικά χωριά της συνδυάζουν τον παραδοσιακό με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Το TLIFE ταξίδεψε στο νησί με αφορμή τη βάφτιση του γιου του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Κατερίνας Κόκλα και προσπάθησε να «μαζέψει» όλα τα μυστικά του.

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Κατερίνα Κόκλα: Βάφτισαν τον γιο τους στη Νάξο! Φωτογραφίες

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Κατερίνα Κόκλα: Το TLIFE στο γλέντι που ακολούθησε τη βάφτιση του μικρού Αναστάσιου!

Ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου απαθανάτισε τις όμορφες γωνιές του και μας παρασύρει σε ένα καλοκαιρινό ταξίδι με φόντο το μπλε του Αιγαίου.

Το σχήμα του νησιού θυμίζει διαμάντι ή αν το δεις από ψηλά, που μοιάζει η γη με ζωγραφία, σου θυμίζει ένα πράσινο φύλλο στο κύμα του πελάγους.

Στο νησί, σύμφωνα με την μυθολογία, γεννήθηκε ο θεός του κρασιού και της διασκέδασης, ο Διόνυσος ενώ αναφέρεται ακόμα ως ο τόπος όπου μεγάλωσε ο Δίας.

Πολλά είναι και τα ιστορικά στοιχεία για τη Νάξο αλλά σίγουρα ο κύριος λόγος για να την επισκεφτείς είναι η απέραντη ακτογραμμή της και οι ατέλειωτες αμμώδεις παραλίες της.

Να σου πω απλά ότι το CNN την έχει συμπεριλάβει στη λίστα με τα ελληνικά νησιά που πρέπει να επισκεφτείς.

Η Νάξος φημίζεται για τα τυριά της, το ξινότυρο, τη μυζήθρα, το κεφαλοτύρι με τη μοναδική γεύση. Τα γλυκά του κουταλιού, το λικέρ κίτρο και το παραδοσιακό κυδωνόπαστο.

Το TLIFE έκανε στάση και σε ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία του νησιού που μπορούν να διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι. Πρόκειται για το Aqua Fun Water Park το οποίο διαθέτει και pool bar όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου ή το ποτό σου μαζί με την οικογένειά σου! Εκεί, μας υποδέχτηκε ο κύριος Δημήτρης και μας φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο.

Άλλωστε οι Ναξιώτες ξέρουν από φιλοξενία και κάνουν τους τουρίστες να περάσουν αξέχαστα. Είναι άνθρωποι «έξω καρδιά» που θα σου πουν τις ιστορίες τους αλλά θα ακούσουν και τη δική σου.

Συμβολική είναι η Πορτάρα, στη νήσο Παλάτια και στον αρχαίο ναό του Απόλλωνα που καλωσορίζει τους επισκέπτες κατά την ακτοπλοϊκή άφιξή τους. Σου ανοίγουν την «πόρτα» τους με το που το πλοίο σου φτάνει στη Χώρα και στη συνέχεια σου ανοίγουν και την καρδιά τους!

Καλό καλοκαίρι!

Read More

And More