Γνώρισε τις Real Housewives του Ant1! Τι αποκαλύπτουν στο TLIFE!

Ένα νέο ανατρεπτικό τηλεοπτικό ριάλιτι φέρνει ο Ant1 στους τηλεοπτικούς δέκτες. Ο λόγος για τις “Real Housewives” που θα έρθουν να αλλάξουν, όλα όσα ήξερες για τις εργαζόμενες νοικοκυρές. Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι η Χριστίνα Παππά, η Ιωάννα Σουλιώτη, η Ορθούλα Παπαδάκου, η Τζό Τόγκου, η Αννίτα Ναθαναήλ και η Φώφη Μαστροκώστα.

Η κάμερα θα ακολουθεί τις 6 γυναίκες σε όλες τις φάσεις την καθημερινότητάς τους, από το πρωινό τους ξύπνημα και τις ώρες της δουλειάς, μέχρι τις τρυφερές στιγμές που έχουν στο σπίτι τους με τις οικογένειές τους. Οι πρωταγωνίστριες θα δράσουν αυθόρμητα και ειλικρινά, παρουσιάζοντας τις κρυφές πτυχές του εαυτού τους, αλλά και προβάλλοντας τις καθημερινές ανησυχίες που λίγο πολύ αντιμετωπίζει κάθε σύγχρονη γυναίκα. Βέβαια, δεδομένου ότι τα πλάνα θα είναι γυρισμένα σε real time, θα υπάρχουν εντάσεις, τσακωμοί, αλλά και δυνατές φιλίες που θα αναπτυχθούν μεταξύ τους.

Αννίτα Ναθαναήλ: H σύζυγος και μητέρα

Η Αννίτα Ναθαναήλ, παντρεμένη με τον Κρις τα τελευταία 10 χρόνια και με δύο παιδιά, τη Σύνθια και την Τερέζα, είναι επιχειρηματίας και διακοσμήτρια. Παραδέχτηκε ότι, επειδή τα γυρίσματα διαρκούσαν πολλές ώρες, μπορεί η παραγωγή να προβάλλει, αυτά που θεωρεί ότι έχουν περισσότερη ουσία ή τα πιο spicy, ”γιατί ξέρουμε όλοι, ότι στο βωμό της τηλεθέασης πρέπει να προβληθούν αυτά που θα προκαλέσουν κι όχι αυτά που θα δείχνουν τη γλυκανάλατη πλευρά της ζωή μας”, είπε η ίδια.

Όσον αφορά στην έκθεση της προσωπικής της ζωής, η Αννίτα ανέφερε: ”Η ζωή μου είναι ένα ανοιχτό βιβλίο. Δεν έχω κάτι να κρύψω. Είναι πολύ οικογενειακή με επίκεντρό της, τα παιδιά μου και γύρω από αυτά εξελίσσονται και αναπτύσσονται όλα”.

Πώς είναι όμως το ”στήσιμο” της εκπομπής και τα μηνύματα που η ίδια θέλει να περάσει; ”Δεν υπάρχει τίποτα προκατασκευασμένο, η κάμερα απλά ακολουθεί τη ζωή μας. Δεν έχω κάτι για το οποίο να ντρέπομαι. Ίσα ίσα, άμα μπορώ να εμπνεύσω κάποιες γυναίκες, που αναλαβάνουν όλους τους ρόλους συγχρόνως όπως κι εγώ, δηλαδή να είναι άψογες μητέρες, σύζυγοι, επαγγελματίες και να τα προλαβαίνουν όλα αυτά χωρίς να παραμελούν τον εαυτό τους, αυτό και μόνο αποτελεί κίνητρο για ‘μένα.”

Πώς πήρε την απόφαση να συμμετάσχει; ”Η συμμετοχή μου στο ρεάλιτι, το ότι θα πρωταγωνιστώ εγώ και σε μικρότερο μέρος ο Κρις και τα παιδιά, ήταν συλλογική απόφαση. Όλοι το αντιμετωπίζουμε σαν κάτι φυσιολογικό, σαν κομμάτι της ζωής μας. Δεν έχω την παραμικρή αγωνία γι’ απόψε (σ.σ. Παρασκευή), παρόλο που ξέρω ότι υπάρχει περίπτωση αυτό που θα αποδοθεί να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα, από την άποψη ότι είναι πολύ εύκολο από το μοντάζ να δωθεί λάθος εντύπωση και να μην επικεντρωθούμε στην ουσία. Πιστεύω πάντως, πως όλο και κάτι θα περάσει στον τηλεθεατή.”

Ποιο ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι της παραγωγής; ”Το πιο απαιτητικό σε όλο αυτό ήταν το ότι, αν και η καθεμιά έχει τη δική της ζωή και δρούμε σαν ανεξάρτητα άτομα, υπάρχουν οι συνολικές συναντήσεις στα ταξίδια μας, πέρα από τις απλές εξόδους. Εκεί υπήρξαν και ευτράπελα, που είναι φυσικό να συμβούν όταν 6 γυναίκες πρέπει να ακολουθήσουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους. Έτσι, καμιά φορά αν βρεθούν όλες μαζί.. η κάθεμία το μακρύ της και το κοντό της. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση για ‘μένα, στο πώς θα τα φέρναμε εις πέρας.”

Και τόνισε στη συνέχεια: ”Είμαστε αληθινές. Από την αρχή ως το τέλος, κρατήσαμε αυτή τη γραμμή, και όπως πάθαμε ανοσία με το γεγονός ότι υπάρχει μια κάμερα από πίσω μας, είπαμε ότι θα είμαστε οι εαυτοί μας και δεν θα προσπαθήσουμε να ωραιοποιήσουμε μια κατάσταση. Ίσως, είναι κάτι που δεν βγήκε 100% αληθινό, από την άποψη ότι, δεν γίνεται συμπτωματικά να βρισκόμαστε και οι 6 κάπου. Είναι το μόνο ”κατασκευαστό” κομμάτι στην παραγωγή, αλλά είχε πλάκα”.

Τζο Τόγκου: Η επιχειρηματίας
Η Τζο Τόγκου είναι μια δυναμική επιχειρηματίας που έχει ξεκινήσει την δική της επιχείρηση στο χώρο της μόδας. Η ίδια από μικρή έγινε σχεδιάστρια μόδας και για αρκετά χρόνια δούλευε μαζί με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Τόγκο. Η Τζο έχει χωρίσει δυο φορές και αυτήν την περίοδο είναι ελεύθερη. Ωστόσο, τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο της, προσπαθεί να τον περνά μαζί με τον 9χρονο γιό της, τον οποίο υπεραγαπά.
Μάλιστα, αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του διαζυγίου, η Τζο κάνει σόλο καριέρα στα κοσμικά στέκια και παρουσιάζει μια νέα συλλογή ρούχων με την Χριστίνα Παππά με τον πρωτότυπο τίτλο Christine & Jo.
Για την επιλογή της να συμμετέχει στο ριάλιτι η Τζο δήλωσε το εξής: “Η Χριστίνα με πρότεινε και ήμουν το 2ο άτομο που αποφάσισα να συμμετέχω στο concept. Το πρώτο επεισόδιο που θα δείτε στις οθόνες είναι σαν πιλότος και παρουσιάζει τις ζωές και των 6 μας. Ενώ στο τέλος του επεισοδίου θα ξεκινήσει η ιστορία και θα αρχίσει η πλοκή”.
Ακόμη, η ίδια δήλωσε πως στο ριάλιτι θα δούμε και τη σχέση της με τον γιο της, αλλά και τα επαγγελματικά της βήματα στο χώρο. “Η αρχή της νέας μου ζωής μετά το διαζύγιο ήταν δύσκολη, καθώς έπρεπε να προσαρμοστώ στις νέες συνθήκες ρτης ζωής μου. Αλλά σιγάσιγά στάθηκα στα πόδια μου”, εξομολογήθηκε και πρόσθεσε: “Είμαι ένας άνθρωπος που δεν το βάζει εύκολα κάτω. Από τη στιγμή που μπορέσαμε να σταθούμε στα πόδια μας μια φορά, μπορούμε να το κάνουμε και δεύτερη και τρίτη. Σκοπός είναι να έχεις το κουράγιο και να τα αντιμετωπίσεις όλα”.
Χριστίνα Παππά: Η ανεξάρτητη

Η Χριστίνα Παππά, ελεύθερη, αλλά ”πάντα ερωτευμένη”, με τον γιο της, Δημήτρη, είναι ηθοποιός κι επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας. Για την απόφαση να συμμετέχει και για το consept δήλωσε: ”Η κάμερα μας ακολουθεί, αλλά όχι 24 ώρες το 24ωρο, ούτε είναι στημένη μέσα στο σπίτι. Η δική μου ζωή είναι εκτεθειμένη, γιατί δουλεύω από 17 χρονών στην τηλεόραση. Δεν πήρα μέρος για να φανώ. Το είδα ως επάγγελμα. Για ‘μένα είναι σαν ένα σίριαλ χωρίς σενάριο. Δεν έχω να φοβηθώ, ούτε να κρύψω κάτι. Όσο είχα να εκτεθώ, έχω εκτεθεί.”

Τι την έχει φέρει σε δύσκολη θέση κατά τα γυρίσματα; ”Αυτό που ίσως μ’ έχει ενοχλήσει είναι τ’ ότι, όταν υπάρχουν έξι γυναίκες μαζί, θα υπάρξουν και προβλήματα. Είμαστε έξι διαφορετικοί χαρακτήρες, με διαφορετικά βιώματα. Εδώ με τους γονείς σου σκοτώνεσαι, πόσο μάλλον με ανθρώπους που δεν ξέρεις. Αυτό ίσως να μ’ έχει στεναχωρήσει, αλλά τίποτα περισσότερο.”

Σχετικά με τις μεταξύ τους σχέσεις: ”Με όλες έχω καλές σχέσεις. Η Τζο είναι από τις καλύτερές μου φίλες. Κάποιες είναι κοπέλες που τις ξέρω χρόνια, απλώς δεν είχαμε κάνει ποτέ παρέα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα κορίτσια. Συμπαθώ πολύ την Ορθούλα, γιατί είναι αυθόρμητη, απλά δεν ταιριάζω με όλες.”


Ιωάννα Σουλιώτη: Η
αυθεντική

Η Ιωάννα Σουλιώτη, χωρισμένη με δύο παιδιά, τον Φιλέα και τη Φιλομήλα, είναι σύμβουλος μόδας σε περιοδικά κι ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις. Σχετικά με την παραγωγή ανέφερε ότι η κάμερα ακολουθεί απλά τους ρυθμούς της ζωής τους και χαριτολογώντας είπε πως δεν υπάρχουν αποχωρήσεις, ούτε κριτική επιτροπή, που θα κρίνει πώς να ζούμε τις ζωές μας. ”Είναι μια καταγραφή της καθημερινότητάς μας και των σχέσεων που αναπτύσσονται μέσα σ’ αυτήν, για εμάς τις έξι”, δήλωσε.

Σχετικά με τη σχέση των έξι τους: ”Οι σχέσεις μας είναι όπως πρέπει να είναι οι σχέσεις των ανθρώπων. Έχει τις εντάσεις της, έχει τις χαρές της, έχει ό,τι περιέχει κάθε σχέση μας με τους άλλους.”

Για την συμμετοχή της και την έκθεση των παιδιών της, είπε: ”Τα παιδιά μου εκετείθενται είναι αλήθεια, αλλά πολύ λίγο. Λειτουργούν ως background, δεν είναι πρωταγωνιστές. Άλλωστε η εκπομπή δεν πραγματεύεται μόνο τη σχέση μου με τα παιδιά μου, αλλά τη ζωή μου γενικότερα κι αυτό που ουσιαστικά θέλει να δώσει, είναι η καθημερινότητα 6 γυναικών, που έχουν τα παιδιά τους κάποιες, τις δουλειές τους, τους άντρες τους, τους μη- άντρες τους.”

Τέλος, όπως παραδέχτηκε η ίδια, υπήρξαν φορές που αισθάνθηκε ότι δεν ήθελε να βγουν κάποια πράγματα.. ”Από την άλλη, έτσι είμαι εγώ, δηλαδή δεν μπορεί κανείς να κάνει σκηνοθεσία στη ζωή του και να πει αυτό τώρα θα βγει αυτό δεν θα βγει. Όταν γίνεται κάτι στη ζωή σου, δεν μπορείς να φέρνεις το χρόνο πίσω όποτε το θες. Αν ειπωθεί ή γίνει κάτι, έγινε. Το ίδιο ισχύει και για την εκπομπή. Δεν είναι σίριαλ, δεν έχει σενάριο, ώστε αν δεν σου άρεσε μια σκηνή να πεις, άντε, ας την ξαναπάμε. Μακάρι να ήταν”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ορθούλα Παπαδάκου: Η αυθόρμητη

Η Ελληνοκαναδέζα Ορθούλα Παπαδάκου είναι η αυθόρμητη της παρέας των έξι γυναικών. Την είχαμε δει να συμμετέχει στο Survivor 1 και αργότερα να βρίσκεται μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο στο τηλεπαιχνίδι Fort Boyard.
Η ίδια δήλωσε στο TLIFE πως όταν της πρότειναν να συμμετέχει στις “Real Housewives”, γέλασε και νόμιζε ότι της έκαναν πλάκα. “Όταν άκουσα το concept νόμιζα ότι είναι φάρσα, γιατί εγώ δεν είμαι παντρεμένη και δεν έχω παιδιά και θεωρούσα πως δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτό. Από την παραγωγή μου εξήγησαν όμως, πως έψαχναν μια δυναμική, ανεξάρτητη γυναίκα, χωρίς παιδιά για να προβάλλουν και αυτήν την γυναικεία πλευρά. Από τη στιγμή που δεν είναι το κλασσικό ριάλιτι που θα με υποχρέωνε να είμαι εγκλωβισμένη σε ένα χώρο το σκέφτηκα και δέχτηκα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η Ορθούλα σημείωσε πως στόχος της είναι να δείξει πως μια γυναίκα μπορεί να είναι δυναμική και ανεξάρτητη και να καταφέρει αυτό που θέλει. “Στην εποχή μας πολλές γυναίκες μπορούν να εγκλωβιστούν σε σχέσεις και στο γάμο. Αν είναι όμως, ανεξάρτητη, όλα μπορείς να τα πετύχεις”, υπογράμμισε και πρόσθεσε πως η ίδια μέσα στο ριάλιτι είναι πολύ αυθόρμητη. “Τα λέω έξω από τα δόντια. Είμαι πάντα ο εαυτός μου. Αν τσαντιστώ, μπορεί να τσακωθώ και να μην με νοιάξει για την εικόνα μου. Είμαι πάντως έτοιμη να ακούσα και τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά σχόλια”, είπε.
Παράλληλα, η νεαρή επιχειρηματίας δήλωσε για το παιχνίδι το εξής: “Θα είμαι η πιο χύμα μέσα στο παιχνίδι, με τις φόρμες μου κάθε φορά. Αλλά έτσι είμαι στην πραγματική μου ζωή και δεν θα το αλλάξω”, ενώ συμπλήρωσε πως στα γυρίσματα αποκάλυψε κάποια στοιχεία του εαυτού της, στα οποία δεν έχει ξανααναφερθεί. “Μιλούσα με την κουμπάρα μου είχα ξεχάσει ότι υπήρχε η κάμερα και αποκάλυψα πράγματα που δεν έχω αποκαλύψει στο παρελθόν”, είπε.

Φώφη Μαστροκώστα: Εργαζόμενη μητέρα και φοιτήτρια

Η Φώφη Μαστροκώστα είναι παντρεμένη τα τελευταία 7 χρόνια και έχει ένα κοριτσάκι, την Ερσύνη που είναι μόλις 3,5 χρόνων. Η Φώφη είναι αδελφή της Γωγώς Μαστροκώστα και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στην Α.Μ.Ε.Λ. (Αττικό Μετρό-Εταιρία Λειτουργίας), ενώ ταυτόχρονα είναι τελειόφοιτη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, όπου σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά.
Η ίδια αν και στην αρχή αντιμετώπισε τους ενδοιασμούς της αδελφής της, όσον αφορά την επιλογή της να συμμετέχει στο ριάλιτι, η ίδια το είδε πολύ θετικά και πήρε την απόφαση να γίνει μια από τις “Real Housewives”. Η Φώφη είναι ένας άνθρωπος που θέλει να δοκιμάζει καινούρια πράγματα και αν και είναι μητέρα, νοικοκυρά, εργαζόμενη και φοιτήτρια, φαίνεται πως έχει βρει τη μαγική συνταγή και τα συνδυάζει όλα.

Μέσα από τα επεισόδια του ριάλιτι θα την δούμε να αντιμετωπίζει τα προβλήματα που έχει μπορεί να βρει κάθε γυναίκα στην καθημερινότητά της και τους τρόπους που έχει διαλέξει για να τα βγάλει πέρα.

Ρεπορτάζ: Μαρία Πορτοκαλάκη, Νατάσσα Στρόβιλα

Read More

And More